İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Atletico Madrid İddaa Tahmini 24.05.2023

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Espanyol evinde, Atletico Madrid’i ağırlayacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

EspanyolAtletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 2.95, beraberlik 3.50, Atletico Madrid kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış.

Espanyol Deplasmanda Kazandı 

Espanyol, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Luis Garcia’nın öğrencileri sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Sergi Darder, alınan galibiyette büyük bir rol oynadı ve harika bir performans gösterdi. La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiren Espanyol, 34 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Atletico Madrid ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Martin Braithwaite ve Jose Gragera’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Atletico Madrid’den Önemli Galibiyet 

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Osasuna engelini 3-0 ile geçtiler. Real Madrid’in mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Diego Simeone’nin öğrencileri La Liga’da 2. sıraya yükseldi. En azından sezonu şampiyon Barcelona’nın ardından 2. sırada tamamlamak istiyorlar. Bu hafta ise Espanyol’un konuğu olacaklar. Atletico Madrid, deplasmanda oynadığı son maçta Elche karşısınd 1-0 kaybetmişti. Bu kez Espanyol karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Memphis Depay, Jan Oblak ve Stefan Savic’in sakatlıkları sürüyor. 

Espanyol – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Espanyol – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Martin Braithwaite ve Jose Gragera’nın sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid’de Memphis Depay, Jan Oblak ve Stefan Savic’in sakatlıkları sürüyor. 

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Espanyol, La Liga’da geçen hafta sonu 3 puanı kaptı. Vallecas’da Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Getafe’nin puan kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Atletico Madrid ise Osasuna’yı 3-0 ile geçti. Bu galibiyetin ardından La Liga’da 2. Sıraya yükseldiler. Espanyol’un kazanması gerekiyor ama işleri kolay değil. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi gollü bir maç oldu. Her iki takımda skor üretti. Espanyol umutlarını önümüzdeki haftaya taşıdı.