İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Cadiz Bahis Tahmini 24.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Cadiz deplasmanda, Villarreal karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Villarreal ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 1.60, beraberlik 4.40, Cadiz kazanır ise 5.35 olarak açıklanmış. 

Villarreal’den 3 Puan 

Villarreal, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu önemli bir 3 puan elde etti. Montilivi’de Girona’nın konuğu olan Villarreal, rakibini 2-1 mağlup etti ve haftayı 3 puan ile geçti. Bu galibiyet ile 4. sırdaki Real Sociedad’ın takibini devam ettirdiler. Kalan 3 haftada Villarreal’in maçlarını kazanıp Real Sociedad’ın puan kaybetmesini beklemeleri gerekiyor. Quique Setien’in öğrencileri bu hafta La Ceramica’da Cadiz’i konuk edecek. Maç öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin’in sakatlığı sebebiyle forma giymeleri bekleniyor. 

Cadiz Kümede Kalmak İstiyor 

Cadiz, La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz Cuma günü iç sahada Valladolid’i konuk eden Cadiz, 6 puanlık maçta rakibin, mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. İkinci yarıda arka arkaya bulduğu gollerle 2-0 kazanan Sergio Gonzelez’in öğrencileri, bu galibiyet ile düşme hattının üzerine çıktı. Getafe’nin de puan kaybettiği haftada kazanan Cadiz’de moraller yerinde. Bu hafta La Ceramica’da Villarreal’e konuk olacak Cadiz’de Brian Ocampo ve Alex Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. 

Villarreal – Cadiz Maç Bilgileri

Villarreal – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin’in sakatlığı sebebiyle forma giymeleri bekleniyor. Cadiz’de Brian Ocampo ve Alex Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. 

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Villarreal, geçen hafta zorlu bir deplasmandan 3 puan ile döndü. Girona’yu uzatma dakikalarında buldukları golle 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. La Liga’da son haftaların formda takımlarından biri olan Villarreal’de moraller yerinde. Cadiz ise Valladolid engelini 2-0 ile geçerek 3 puanı kaptı. Kümede kalma yolunda çok kritik bir 3 puan aldılar. Villarreal’in Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettirmesi için kazanması şart. La Ceramica’da Villarreal 3 puana yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, Nicolas Jackson önderliğinde 3 puanı kaptı. Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler ve 4. sıradaki yerini korudular.