Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Başakşehir İddaa Tahmini 25.05.2023

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Başakşehir deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da A SPOR kanalından takip edebilirsinizi. İlk karşılaşmayı Başakşehir’in 1-0 kazandığını belirtelim.

Ankaragücü ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 2.55, beraberlik 3.75, Başakşehir kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 gol üstü tercihine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Ankaragücü İlk Maçı Kaybetti

Ankaragücü, 2 hafta önce oynanan ilk maçta Başakşehir karşısında varlık gösterememişti. 10 kişi kalan rakibine karşı üstünlük kuramadılar ve mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. En azından skoru koruyabilseler, finale kalma şansları daha fazla olabilidi. Süper Lig’de ise geçen hafta sonu Ümraniyespor karşısında önemli bir 3 puan alan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri, rakibini 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını arttırdı. Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Başakşehir’i konuk edecek Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir Avantajlı Taraf

Başakşehir, Türkiye Kupası’nda finale çıkmaya daha yakın olan taraf. Ankaragücü karşısında ilk maçı 1-0 kazanan Başakşehir, avantajı da eline geçirmeyi başardı. Maçın başlarında 10 kişi kalmalarına rağmen iyi bir direnç gösteren Emre Belözoğlu’nun ekibi, 90+5’te bulduğu golle maçı kazanmayı başardı. Süper Lig’de ise herhangi bir iddiaları yok. Geçen hafta sonu Antalyaspor deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Ankaragücü maçı öncesinde Başakşehir’de Eden Karzev ve Patryk Szysz’in sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü – Başakşehir Maç Bilgileri

Ankaragücü – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Uros Radakovic’in sakatlığı devam ediyor. Başakşehir’de Eden Karzev ve Patryk Szysz’in sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Berkay Özcan, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Ankaragücü ilk maçta pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi. 10 kişi kalan rakibine karşı üstünlük kuramadılar ve uzatmalarda yedikleri golle mağlup oldular. Başakşehir adına Süper Lig’de sezon bitti diyebiliriz. Akıllar bu maçta ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk hedefliyorlar. Ankaragücü adına umutlar sürüyor. Ankara’da gollü bir maç bekliyorum. Rövanş maçında bu kez bol gol izleriz. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi 2-1 biten maçta Başakşehir, uzatmalarda bulduğu golle turu geçti ve finalde Fenerbahçe’nin rakibi oldu.