Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Sivasspor İddaa Tahmini 24.05.2023

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe evinde, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından yayınlanacak. İlk maçın 0-0 bittiğini de belirtelim.

Fenerbahçe ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.53, beraberlik 5.00, Sivasspor kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile Fenerbahçe kazanır ve 2.5 gol üstü seçeneğine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Fenerbahçe Favori Taraf

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de şampiyonluk umutları azaldı. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe 2. sıradaki yerini korudu ama lider Galatasaray ile aralarında 5 puanlık fark var. Galatasaray önümüzdeki hafta 3 puan alırsa şampiyon olacak. Bu sebeple Fenerbahçe’nin artık tek hedefi Türkiye Kupası’nda şampiyon olabilmek. 2 hafta önce yarı finalde karşılaştıkları Sivasspor ile golsüz berabere kaldılar. Bu sezon Sivasspor ile 3 maça çıkan Jorge Jesus’un ekibi bu 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Fenerbahçe, rövanş maçında favori taraf. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Lincoln Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Sivasspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu lider Galatasaray deplasmanında da 1-0 kaybeden Sivasspor’da mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Süper Lig’de son 4 maçında da puan alamayan Rıza Çalımbay’ın ekibi düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’ye konuk olacaklar. İlk maç Sivasspor’un sahasında oynanmış ve mücadele golsüz sona ermişti. Sivasspor geçen sezon Türkiye Kupası’nda final oynamış ve kupayı müzesine götürmüştü. Fenerbahçe maçı öncesinde Sivasspor’da Ziya Erdal ve Leke James’in sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe – Sivasspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Lincoln Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor’da Ziya Erdal ve Leke James’in sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, İsmail Yüksek, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Muammer Yıldırım, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Samu Saiz, Charilaos Charisis, Max Gradel, Jordy Caicedo

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, ilk maçtan golsüz beraberlik ile ayrılarak tur umutlarını İstanbul’a taşıdı. Sivasspor’a karşı bu sezon 3 maç oynadılar ve bunların 2’sini kazandılar. Sivasspor’un Süper Lig’de düşme ihtimali var ama akıllar Türkiye Kupası’nda finale kalabilmekte. Hafta sonu Galatasaray deplasmanında bazı önemli oyuncularını kullanmadılar. Fenerbahçe turun net favorisi. Süper Lig’de şampiyonluk şansları zor ve en azından Türkiye Kupası’nda şampiyon olmak istiyorlar. Fenerbahçe Kadıköy’de Sivasspor’u mağlup eder ve finale adını yazdırır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı. Sivasspor’u 3-0 mağlup ettiler ve Türkiye Kupası’nda ilk finalist oldular.