İddaa Tahminleri ve Analizleri

Fiorentina İnter İddaa Tahmini 24.05.2023

İtalya Kupası’nda Final heyecanı 24 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak dev maçta, Fiorentina ile İnter karşı karşıya gelecek.

intobet, Fiorentina galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.45, İnter galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.30, beraberliğe 3.01, konuk ekibe ise 1.76 oran veriyor.

Fiorentina Hasrete Son Vermek İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, yoluna hedefsiz olarak devam eden Fiorentina, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İtalya Kupası finallerine çevirdi. Ligde rahat bir konumda yer alan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, diğer iki kulvarda ise harika bir sezon geçirdi. İtalya Kupası’nda son şampiyonluğunu 23 yıl önce yaşayan ev sahibi, bu sezon Sampdoria, Torino ve Cremonese engellerini geçerek, adını finale yazdırmayı başardı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Basel engelini iç sahada alınan 2-1’lik mağlubiyete rağmen geçmeyi başardılar. İki kulvardan en az 1 şampiyonluk çıkarmak isteyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, bu sezon etkili hücum performansıyla dikkat çekiyor. 3 kulvarda birden gol yollarında etkili olmayı başaran Fiorentina, iç sahada ilk maç mağlup olduktan sonra, sezonun ikinci yarısı deplasmanda mağlup etmeyi başardığı İnter ile karşı karşıya gelecek.

İnter Finallere Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışından uzun süre önce havlu atan İnter, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası’na çevirdi. Simone Inzaghi ve öğrencileri, iki kulvarda birden final biletini cebine koymayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Milano eşleşmesinden 2-0 ve 1-0’lık galibiyetlerle çıkmayı başaran konuk ekip, ezeli rakibi Milan’ı saf dışına iterek, İstanbul finalinde Manchester City’nin rakibi olmayı başardı. İtalya Kupası’nda ise Parma, Atalanta ve Juventus engellerini geçmeyi başardılar. İlk final sınavını Fiorentina karşısında verecek olan İnter, Şampiyonlar Ligi öncesi İtalya Kupası’nı kazanarak, İstanbul finaline moralli gitmek istiyor. Fiorentina’ya karşı çıktığı son 14 maçta sadece 1 kez mağlup olan İnter, rakibine son yıllarda bariz bir üstünlük kurdu.

Fiorentina – İnter Maç Bilgileri

Fiorentina – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. İnter’de ise Milan Skriniar ve Henrikh Mkhitaryan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Bir tarafta UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin finalisti Fiorentina, diğer tarafta ise UEFA Şampiyonlar Ligi finalisti İnter var. İtalya Kupası’nın sahibini bulacağı dev maç öncesi, İnter rakibine son yıllarda kurduğu üstünlükle dikkat çekiyor. 14 maçta Fiorentina’ya sadece 1 kez kaybeden İnter, bir kez daha ezeli rakibi karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina iç sahada üstünlüğünü koruyamadı. Erken gelen golün ardından oyun hakimiyetini kaybettiler. UEF Şampiyonlar Ligi finalisti İnter, İtalya Kupası’nda şampiyonluk yaşadı. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Lautaro Martinez’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.