İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Chelsea İddaa Tahmini 25.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Chelsea deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Manchester United ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.65, beraberlik 4.35, Chelsea kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış. Karşılıklı gol var ve 2.5 gol üstü seçeneğine ise Bets10 sitesinde 10.00 oran veriliyor.

Manchester United Tek Golle Kazandı

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vitality’de Bournemouth’a konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Liverpool’un puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Manchester United’da moraller yerinde. Bu hafta konuk edecekleri Chelsea karşısında 1 puan almaları halinde de Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyecekler. Maç öncesinde Manchester United’da Donny Van De Beek, Lisandro Martinez ve Marcel Sabitzer’in sakatlıkları sürüyor.

Chelsea Sürpriz Peşinde

Chelsea, bu sezon Premier Lig’in en büyük hayal kırıklığı yaratan takımıydı diyebiliriz. Geçen hafta sonu şampiyon Manchester City’e Etihad’da konuk olduklar ve mücadeleyi 1-0 kaybettiler. Rotasyona giden rakibi karşısında da varlık gösteremediler. Son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Chelsea, bu hafta ise Old Trafford’da Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Reece James, Mason Mount, Armando Broja ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United – Chelsea Maç Bilgileri

Manchester United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Donny Van De Beek, Lisandro Martinez ve Marcel Sabitzer’in sakatlıkları sürüyor. Chelsea’de Reece James, Mason Mount, Armando Broja ve Marc Cucurella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Christian Eriksen, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Anthony Martial

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mateo Kovacic, Noni Madueke, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Manchester United, geçen hafta Bournemouth engelini tek golle geçti. Rakibini 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Liverpool’un puan kaybettiği haftada kazanan Manchester United, bu hafta Chelsea karşısında 1 puan alırsa, Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyecek. Chelsea’nin ise iddiası yok. Geçen hafta Manchester City deplasmanında 1-0 kaybettiler. Prestij maçlarına çıkıyorlar diyebiliriz. Old Trafford’da gollü bir maç bekliyorum. İki takım arasında oynanan son 3 maçta da karşılıklı goller atılıdı. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, farklı kazandı. Old Trafford’da konuk ettikleri Chelsea’yi 4-1 mağlup ettiler ve Şampiyonlar Ligi bileti aldılar.