İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria Sassuolo İddaa Tahmini 26.05.2023

26 Mayıs Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 37. hafta mücadelesinde, Sampdoria ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Sampdoria galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.70, Sassuolo galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.40 oran kazandırıyor.

Sampdoria Lige Veda Etti

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşmesi kesinleşen Sampdoria, puan kayıplarına devam ediyor. Uzun süredir ligin en zayıf savunma ve hücum performansını ortaya koyan ev sahibi, sezon ortasında göreve Dejan Stankovic’i getirirken, yeni hoca puan kayıplarına çare olamadı ve 36 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Sampdoria lige veda etmek zorunda kaldı. Kalesini tam 67 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 22 kez havalandırdı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Milan deplasmanından 5-1’lik mağlubiyetle dönen Sampdoria, bu sonuçla birlikte son 9 haftanın tamamında puan kaybetmiş oldu. Küme düşmesi garantilenen Sampdoria, güven vermemeye devam ediyor.

Sassuolo Hedefsiz Kaldı

Konuk ekip Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, ligde kalmayı matematiksel olarak garanti altına almasıyla birlikte, puan kayıplarına başladı. İnter, Lazio ve Monza karşısında mağlup olan Sassuolo, iç sahada konuk ettiği Bologna karşısında ise sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekibin son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başardığını söyleyelim. 44 puanla kendisine 13. sırada yer bulan Sassuolo, bu hafta ligden düşen Sampdoria karşısında galibiyet arayacak. Kalesinde gördüğü 56 gole karşılık, rakip filelere 46 gol göndermeyi başaran konuk ekip, özellikle son haftalarda iyi hücum performansları sergilemeye başladı. Sassuolo bitime 2 hafta kala puan kayıplarına son vermek istiyor.

Sampdoria – Sassuolo Maç Bilgileri

Sampdoria – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria takımında Koray Günter kart cezalısı. Audero, Pussetto ve Conti’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo’da ise Ruan kart cezalısı. Alvarez, Frattesi ve Lauriente’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Martin Turk, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tommaso Augello, Harry Winks, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Jeremy Toljan, Gregoire Defrel.

İddaa Tahmini

Sezon boyunca rakibinden çok daha iyi bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Sassuolo, ligde kalmayı başardı ve son haftalarda prestij mücadelesi veriyor. Konuk ekip lige veda eden ve 9 maçtır puan kaybeden Sampdoria karşısında, bu hafta galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sahadan kazanan çıkmadı. Küme düşmesi kesinleşen Sampdoria 1-0 öne geçmeyi başarırken, Sassuolo geriden gelerek skoru 2-1’e kadar getirmeyi başarsa da, yine son sözü Sampdoria söyledi ve mücadelede taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.