İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Elche İddaa Tahmini 28.05.2023

İspanya La Liga’da Avrupa umutları sona eren Athletic Bilbao evinde, Elche’yi ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Athletic Bilbao ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 1.35, beraberlik 5.35, Elche kazanır ise 8.90 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’ya 2-0 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından La Liga’da Avrupa’ya katılma umutları da sona ermiş oldu. Real Betis’in mağlubiyet yaşadığı haftada fırsatı kaçıran Bask ekibinde moraller bozuk. La Liga’da son 2 haftaya girildi ve Ernesto Valverde’nin ekibi bu hafta Elche ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez, Inigo Martinez ve Jon Morcillo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Elche’den Sürpriz Sonuçlar

Elche’nin La Liga’da herhangi bir iddiası bulunmuyor. Haftalar öncesinden küme düşmesi kesinleşen Elche, ligin son sırasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Sevilla’yı konuk eden Elche, mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son haftalarda sürpriz sonuçlar almaya başladılar ama ligde kalmalarına yeterli olmuyor. Son 3 maçta 5 puan toplayan Elche, bu performansını sezonun geneline yayabilse, belki de kümede kalmayı başaracaklardı. Bu hafta Athletic Bilbao’ya konuk olacak Elche’de Omar Mascarell ve Jose Carmona’nın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao – Elche Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez, Inigo Martinez ve Jon Morcillo’nun sakatlıkları devam ediyor. Elche’de Omar Mascarell ve Jose Carmona’nın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’nun Avrupa umutları sona erdi. Geçtiğimiz hafta içi El Sadar’da Osasuna’ya 2-0 kaybettiler. Kazanmaları gereken maçta puan alamayan Bask ekibinde moraller bozuk. Elche’nin ise iddiası kalmadı. Ligden düşmeleri haftalar öncesinde kesinleşti. Geçen hafta içi Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. Son haftalarda sürpriz sonuçlar alıyorlar ama bu hafta işleri zor. Athletic Bilbao kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche sürprizlerine devam etti. San Mames Barria’da Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler.