İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Mallorca İddaa Tahmini 28.05.2023

İspanya La Liga’da iddiası bulunmayan Mallorca deplasmanda, Barcelona’ya konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Barcelona bugün Mallorca karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Barcelona galibiyetine 1.36, beraberlik tercihine 5.30, Mallorca galibiyetine 8.40 oran veriyor. 

Barcelona 3 Puan Peşinde

Barcelona, bildiğimiz gibi haftalar öncesinden La Liga’da şampiyonluğunu ilan etti. Espanyol deplasmanında 4-2 kazanarak şampiyon olan Barcelona, bu maçın ardından üst üste oynadığı 2 maçta da puan alamadı. Önce Real Sociedad’a 2-1 kaybeden Barcelona, geçtiğimiz hafta içi ise Valladolid deplasmanına 3-1 mağlup oldu. Valladolid karşısında önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Bu hafta sonu Camp Nou’da Mallorca’yı konuk edecek Barcelona maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Pedri ve Jules Kounde’nin sakatlıkları devam ediyor.

Mallorca Sürpriz Arayacak

Mallorca, geçtiğimiz haftayı La Liga’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Valencia’yı konuk eden Javier Aguirre’nin ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Mallorca’ya galibiyeti getiren gol ise Vedat Muriqi’den geldi. Bu hafta sonu ise şampiyon Barcelona’ya konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Mallorca evinde 1-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Antonio Sanchez ve Lee Kang-In kart cezalısı.

Barcelona – Mallorca Maç Bilgileri

Barcelona – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Pedri ve Jules Kounde’nin sakatlıkları devam ediyor. Mallorca’da Antonio Sanchez ve Lee Kang-In kart cezalısı.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Pedri, Frankie De Jong, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Barcelona bildiğimiz gibi La Liga’da haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz hafta içi Valladolid deplasmanında 3-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Real Sociedad’a 2-1 kaybetmişlerdi. Mallorca’nın ise ligde iddiası bulunmuyor. Hafta içi Valencia’yı 1-0 mağlup ederek 3 puanı aldılar. Barcelona, taraftarına galibiyet ile veda etmek isteyecektir. Xavi’nin öğrencileri Camp Nou’da kazanır ve sezonun 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona farklı kazandı. 10 kişi kalan rakibini 3-0 mağlup ederek son iç saha maçında taraftarlarına galibiyet ile veda ettiler.