Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 27.05.2023

Almanya Bundesliga‘da 27 Mayıs Cumartesi akşamı son hafta mücadeleleri sahne alacak. Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Bochum ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3.

Bets10, Bochum galibiyetine 3.29, beraberliğe 3.97,  Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.73 oran kazandırıyor.

Bochum Kazanmak Zorunda

Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında kader maçlarından birine çıkan Bochum, Hertha Berlin deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerek, rakibini Almanya Bundesliga’nın dışına iterken, Play Out hattından ise kurtulmayı başaramadı. Ligde kalması için mucizeye ihtiyacı olan Hertha Berlin karşısında puan kaybeden ev sahibi, Stuttgart’ı geride bırakma fırsatını kaçırdı. Son hafta Bayer Leverkusen karşısına çıkacak olan Thomas Letschv ve öğrencilerini, Hertha Berlin karşısında mağlubiyetten kurtaran tek gol son dakikada Keven Schlotterbeck’ten geldi. Stuttgart ile aynı puana sahip olan ve rakibine averajla geçilen Bochum, düşme potasından ise sadece 1 puan uzaklıkta. Ligde kalmak için iç sahada kazanmaktan başka şansları yok.

Bayer Leverkusen Yerini Korumak İstiyor

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla hem yerini tehlikeye atan hem de 5.’lik fırsatını kaçıran Bayer Leverkusen, yarı finalist olduğu UEFA Avrupa Ligi’nde ise Roma engeline takıldı. Xabi Alonso ve öğrencileri, Roma deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, iç saha avantajını değerlendiremedi ve golsüz beraberlikle geçilen rövanşın ardından, finalin kapısından döndüler. Almanya Bundesliga’da ise konuk ekibin son 4 haftası 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçti. Son olarak Mönchengladbach ile evinde golsüz berabere kalan Bayer Leverkusen’in, en yakın rakibi Wolfsburg ile arasında 1 puan fark var. Xabi ve öğrencilerinin yerini korumak için son maçta galibiyete ihtiyacı var. Leverkusen rakibini sezonun ilk yarısı zorlanmadan mağlup etmeyi başardı.

Bochum – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Bochum – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen cephesinde Kerem Demirbay ve Piero Hincapie kart cezalısı. Karim Bellarabi, Robert Andrich, Odilon Kossounou ve Patrik Schick’in sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Mitchel Bakker, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Exequiel Palacios, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Ligde kalmak isteyen Bochum, Konferans Ligi potasındaki yerini korumak isteyen Bayer Leverkusen’i evinde konuk edecek. Son haftada kazanmaya ihtiyacı olan taraflar, sezonun tüm emeğini son maçta kaybetmek istemiyor. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.26

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum iç sahadan galibiyetle ayrıldı ve ligde kalmayı başardı. Ev sahibi rakibine 3 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde gole geçit dahi vermedi.