İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Roma İddaa Tahmini 27.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 37. hafta heyecanı 27 Mayıs Cumartesi günü fikstürüyle devam ederken, Fiorentina sahasında Roma’yı konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati ise 19:00.

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Fiorentina galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.35, Roma galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda.

Fiorentina Lige Moralsiz Dönüyor

İtalya Kupası’nda şampiyonluğu geçtiğimiz hafta İnter’e kaptıran Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’ne moralsiz dönüyor. Dev maçta erken gelen golle büyük bir avantaj yakalayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, üstünlüğünü sadece 26 dakika koruyabildi ve bitiş düdüğüyle birlikte sahadan mağlup ayrıldı. İlk finalini kaybeden ev sahibinin önünde UEFA Avrupa Konferans Ligi finali var. Bu sezon iki kulvarda birden şampiyonluğa bu kadar fazla yaklaşmayı başaran Fiorentina, iyi bir performans grafiği ortaya koyuyor. Ev sahibinin ligde son 2 haftaya girilirken ise hedefi kalmadı. 50 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Fiorentina, son 2 haftada prestij mücadelesi verecek. Ev sahibinin son 2 haftada önce Udinese’yi iç sahada mağlup edip, ardından deplasmanda Torino ile berabere kaldığını söyleyelim.

Roma 6 Haftadır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde final biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’ndeki etkisinden taviz vermeye başlayan Jose Mourinho ve öğrencileri, son 6 haftayı 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakırken, Avrupa sahnesinde Bayer Leverkusen engelini gol yemeden geçmeyi başardı. Almanya temsilcisi karşısında 180 dakika boyunca kalesini gole kapatan Roma, Edoardo Bove’nin golüyle finalde Sevilla’nın rakibi oldu. Avrupa dönüşü sahasında ağırladığı Salernitana karşısında 2 kez geriye düşerken, skoru 2-2’ye kadar getirmeyi başardı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Ligin 6. sırasında yer alan ve Avrupa Ligi potasını takip etmeyi sürdüren Roma, puan kayıplarına bu hafta ezeli rakibi Fiorentina karşısında son vermek istiyor.

Fiorentina – Roma Maç Bilgileri

Fiorentina – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da önemli bir eksik bulunmuyor. Roma’da ise Lorenzo Pellegrini, Leonardo Spinazzola, Paulo Dybala, Marash Kumbulla ve Rick Karsdorp’un sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Matias Vina, Georginio Wijnaldum, Roger, Ola Solbakken, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Edoardo Bove.

İddaa Tahmini

Fiorentina ilk finalini kaybetti. İtalya Kupası’nda şampiyonluğu kaçıran ev sahibi, rotasını Konferans Ligi finaline çevirdi. Roma ise Avrupa şampiyonluğuna odaklandı ve 6 maçtır ligde kazanamıyor. Ligde son 2 haftaya girilirken kazanmak ve toparlanmak isteyen iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina’nın iç sahada kazandığı mücadelede, iki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Karşılaşmada fileler 3 kez havalandırıldı. Kazananları tebrik ederiz.