İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Osasuna İddaa Tahmini 28.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Osasuna deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Getafe ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 1.92, beraberlik 3.25, Osasuna kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Getafe Umutlarını Koruyor

Getafe, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Getafe, Omar Alderete’nin attığı golle 3 puan almayı başardılar. Tek golle 3 puanı alan Getafe’de moraller yerinde. La Liga’da bitime 2 hafta var ve kümede kalma yolunda önemli bir avantaj yakaladılar. Jose Bordalas’ın ekibi kalan 2 maçını kazanması halinde kümede kalmayı başaracak. Bu hafta sonu Alfonso Perez’de Osasuna’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Enes Ünal sakat. Carles Alena ise kart cezalısı.

Osasuna Evinde Kazandı

Osasuna, La Liga’da hafta içi 3 puan almayı başardı. Jagoba Arrasate’nin ekibi Athletic Bilbao karşısında 2 golle kazanarak 3 puanın sahibi oldu. El Sadar’da iyi bir performans gösteren Osasuna, rakibini 2-0 mağlup ederek haklı bir galibiyet aldı. La Liga’da bitime 2 hafta var ve Osasuna’nın herhangi bir iddiası bulunmuyor. Bu hafta sonu ise Alfonso Perez’de Getafe’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da Ande Budimir kart cezalısı. Darko Brasanaca ve Nacho Vidal’in sakatlıkları sürüyor.

Getafe – Osasuna Maç Bilgileri

Getafe – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Enes Ünal sakat. Carles Alena ise kart cezalısı. Osasuna’da Ande Budimir kart cezalısı. Darko Brasanaca ve Nacho Vidal’in sakatlıkları sürüyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Munir El Haddadi

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Moncayola, Lucas Torro, Moi Gomez, Abdessamad Ezzalzouli, Ruben Pena, Ezequiel Avila

İddaa Tahmini

Getafe’de moraller yerinde. Hafta içi Real Betis deplasmanında 1-0 kazanan Getafe, düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. La Liga’da kalan 2 maçını kazanmaları halinde kümede kalmayı başaracaklar. Osasuna is hafta içi Athletic Bilbao engelini 2 golle geçti. El Sadar’da iyi sonuçlar almaya devam ettiler ama deplasman maçlarında sorun yaşıyorlar. Alfonso Perez’de Getafe’nin kazanması şart. Enes Ünal’ın yokluğuna rağmen kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe 3 puanı kaptı. Jose Bordalas’ın ekibi Osasuna’yı 2-1 mağlup ederek kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan aldı.