sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 27.05.2023

Almanya Bundesliga’da son hafta heyecanı yaşanıyor. 27 Mayıs Cumartesi akşamı sahne alacak son hafta mücadelelerini, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Union Berlin – Werder Bremen: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.45 (intobet) ; 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Almanya Bundesliga’da 29 hafta boyunca harika performanslarıyla dikkat çekmeyi başaran ve şampiyonluk yarışında ben de demeyi başaran Union Berlin, son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte, hem şampiyonluk yarışından koptu hem de 4. sıraya geriledi. Son 4 haftadan sadece 4 puan çıkarabilen Urs Fischer’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hoffenheim deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Freiburg ile puanı eşitlenen ev sahibi, averaj farkıyla son haftaya Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde giriyor. Galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, sezon boyunca gösterdiği etkiyi galibiyetle ve Şampiyonlar Ligi biletiyle taçlandırmak istiyor. Werder Bremen, Almanya Bundesliga’da ilk 33 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakırken, 36 puanla 12. sırada kendisine yer buldu. Lige geri dönmeyi başaran Ole Werner’in öğrencileri, haftalar öncesinde ligde kalmayı garanti altına aldı. Konuk ekip kalesinde 63 gol görürken, rakip filelere ise 51 gol göndermeyi başardı. Son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Werder Bremen, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Köln ile 1-1 berabere kaldı. Son haftaya da hedefsiz çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada 2-1’lik skorla mağlup olduğu Union Berlin karşısında sezonu noktalayacak. Konuk ekip sezonu galibiyetle kapatmak istiyor. Almanya Bundesliga’da sezonun sürpriz performanslarından birini sergileyen Union Berlin, son haftaya girilirken, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor. Ev sahibi hedefsiz Werder Bremen karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Bochum – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.26 (iddaa) – 1.44 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 27 Mayıs Cumartesi akşamı son hafta mücadeleleri sahne alacak. Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Bochum ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında kader maçlarından birine çıkan Bochum, Hertha Berlin deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönerek, rakibini Almanya Bundesliga’nın dışına iterken, Play Out hattından ise kurtulmayı başaramadı. Ligde kalması için mucizeye ihtiyacı olan Hertha Berlin karşısında puan kaybeden ev sahibi, Stuttgart’ı geride bırakma fırsatını kaçırdı. Son hafta Bayer Leverkusen karşısına çıkacak olan Thomas Letschv ve öğrencilerini, Hertha Berlin karşısında mağlubiyetten kurtaran tek gol son dakikada Keven Schlotterbeck’ten geldi. Stuttgart ile aynı puana sahip olan ve rakibine averajla geçilen Bochum, düşme potasından ise sadece 1 puan uzaklıkta. Ligde kalmak için iç sahada kazanmaktan başka şansları yok. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla hem yerini tehlikeye atan hem de 5.’lik fırsatını kaçıran Bayer Leverkusen, yarı finalist olduğu UEFA Avrupa Ligi’nde ise Roma engeline takıldı. Xabi Alonso ve öğrencileri, Roma deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, iç saha avantajını değerlendiremedi ve golsüz beraberlikle geçilen rövanşın ardından, finalin kapısından döndüler. Almanya Bundesliga’da ise konuk ekibin son 4 haftası 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçti. Son olarak Mönchengladbach ile evinde golsüz berabere kalan Bayer Leverkusen’in, en yakın rakibi Wolfsburg ile arasında 1 puan fark var. Xabi ve öğrencilerinin yerini korumak için son maçta galibiyete ihtiyacı var. Leverkusen rakibini sezonun ilk yarısı zorlanmadan mağlup etmeyi başardı. Ligde kalmak isteyen Bochum, Konferans Ligi potasındaki yerini korumak isteyen Bayer Leverkusen’i evinde konuk edecek. Son haftada kazanmaya ihtiyacı olan taraflar, sezonun tüm emeğini son maçta kaybetmek istemiyor. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Frankfurt – Freiburg: MS 2, 2.45 (iddaa) – 2.80 (intobet) ; UEFA Konferans Ligi hedefindeki Eintracht Frankfurt evinde Şampiyonlar Ligi hedefindeki Freiburg karşısına çıkacak. Almanya Bundesliga mücadelesi, 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında Schalke 04 deplasmanına konuk olan Frankfurt, 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirmeyi başarırken, bitime 5 dakika kala üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son Avrupa şampiyonu olarak sezona merhaba diyen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nin zorlu fikstüründe yorgun düştü diyebiliriz. Devler sahnesinde Son 16 mücadelesi vermeyi başarırlarken, Almanya Bundesliga’da son 12 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildiler. Son 2 haftada Mainz 05’i mağlup eden, Schalke 04 deplasmanından ise 1 puanla dönen  Oliver Glasner’in öğrencileri, Konferans Ligi umutlarını son haftaya taşıdı. 6. sıra ile arasında 3 puan fark bulunan Frankfurt, iç sahada ağırlayacağı Freiburg karşısında kazanmak zorunda. Konuk ekip Freiburg, Almanya Bundesliga’da son haftaya UEFA Şampiyonlar Ligi hedefiyle giriyor. Sezon boyunca ligde etkili olmayı başaran Christian Streich’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi potasında yer alan Union Berlin’in sadece averaj farkıyla gerisinde kaldı. Geçtiğimiz hafta ç sahada konuk ettiği Wolfsburg karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, yarışta bir kez daha rüştünü ispatlamayı başaran Freiburg, Leipzig ve Union Berlin karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, yeniden yükselişe geçti. Son 6 haftada 4 galibiyet çıkarmayı başaran konuk ekip, sezon boyunca verdiği emeklerin karşılığını almak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan Freiburg, Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken, Frankfurt cephesinde hedef Konferans Ligi, Freiburg cephesinde ise Şampiyonlar Ligi. Hem sezon boyunca hem de son haftalarda rakibinden daha iyi performanslar sergileyen Freiburg, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 3.88

intobet Bahis Oranı: 5.84