İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Atalanta İddaa Tahmini 27.05.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde son 2 haftaya girilirken, 3. sıradaki İnter sahasında 5. sırada yer alan Atalanta‘ya konuk edecek. 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.95, Atalanta galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından bizlere sunulan öze oran fırsatlarında ise İnter galibiyetine 10.00 oran verildiğini görüyoruz.

İnter İtalya Kupası’nı Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hayalleri haftalar öncesinde suya düşen İnter, İtalya Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finalist olmayı başardı. İtalya Kupası finalini hafta içi Fiorentina karşısında kazanmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Lautaro Martinez’in attığı 2 golle geri dönmeyi başardı ve sahadan şampiyonlukla ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise İstanbul biletini almayı başaran İnter, finalde Manchester City karşısına çıkacak. Ev sahibi sezonun son haftalarına girilirken, çok formda ve moralli. İtalya Serie A Ligi’nde ise 36 haftadan 66 puan toplamayı başardılar ve 3. sırada yer aldılar. Şampiyonluk şansı kalmayan İnter, son 2 haftada 2. sırayı ele geçirmek için mücadele edecek. Lazio ile arasında 2 puan fark bulunan ev sahibi, sahasında Atalanta’yı konuk edecek.

Atalanta Yarışa Yeniden Tutundu

İtalya Serie A Ligi’nin 36. haftasında Hellas Verona’yı sahasında konuk eden Atalanta, ligde kalma mücadelesi veren rakibini 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, Serie A Ligi’nde 2 hafta sonra galip geldi ve yerini korumayı başardı. Juventus ve Salernitana karşısında skor üretmeyi başaramayan ve üst üste mağlubiyetler yaşayan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, 3 golle 3 puan hasretine son vermeyi başardı ve yarışa yeniden tutundu. 61 puanla kendisine 5. sırada yer bulan Atalanta, 4. sıradaki Milan2ın 3 puan gerisinde yer alırken, en yakın rakibi Roma’nın ise 1 puan üzerinde. Hem yerini korumak isteyen hem de Şampiyonlar Ligi potasına girmek isteyen Atalanta, bu hafta Şampiyonlar Ligi finalistlerinden İnter’e deplasmanda konuk olacak.

İnter – Atalanta Maç Bilgileri

İnter – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde Roberto Gagliardini kart cezalısı. Milan Skriniar ve Henrikh Mkhitaryan’ın sakatlığı devam ediyor. Atalanta takımında Jose Palomino, Matteo Ruggeri ve Hans Hateboer’in sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ruslan Malinovskyi, Rasmus Höjlund.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin finalisti İnter, İtalya Kupası’nda finali kazanarak, hafta içi şampiyonluk yaşadı. 3 kulvarda birden etkisini son haftalara kadar taşımayı başaran İnter, zorlu Atalanta sınavından 3 puanla çıkarak, son haftaya 2.’lik iddiasıyla girmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda 3 puan İnter’in oldu. Ev sahibi iç saha avantajını iyi değerlendirerek 3 golle galip gelirken, Atalanta ise mücadelede 2 gol bulabildi. Kazananları tebrik ederiz.