İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Torino Maç Tahmini 27.05.2023

Spezia iç sahada Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 37. hafta mücadelesi, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Spezia galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.25, Torino galibiyetine ise 3.05 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Spezia Ligi Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, Spezia küme düşme hattının hemen 1 puan üzerinde yer alıyor. Düşme tehlikesini yakından hisseden Leonardo Semplici’nin öğrencileri, son 2 haftada iyi performanslarıyla dikkat çekti. İç sahada alınan 2-0’lık Milan galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Lecce ile golsüz berabere kaldılar. Deplasmandan 1 puanla dönmeyi başaran Spezia, en yakın rakibini geçme fırsatını iyi değerlendirmeyi başaramasa da, maç boyunca galibiyete daha yakın olan taraftı. Üstün futboluna rağmen savunma kilidini açmayı başaramayan ev sahibi, bitime 2 hafta Torino karşısına çıkacak. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen ve mağlup olmayan Spezia, ligi kolay kolay bırakmıyor.

Torino Son Haftalarda Etkili

Konuk ekip Torino, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, 4 maçtır mağlubiyete yer vermiyor. İç sahada üst üste beraberlikler alan Ivan Juric’in öğrencileri, deplasmandan ise 2 haftadır 3’er puanla dönmeyi başarıyor. Evinde Monza ve Fiorentina karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan konuk ekip, küme düşme tehlikesindeki Sampdoria ve Hellas Verona’yı ise deplasmanda mağlup etti. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Torino, bu hafta ise ligde kalma savaşı veren bir diğer rakibi Spezia’ya deplasmanda konuk olacak. Üst sıralara yetişme şansı kalmayan konuk ekip, yoluna hedefsiz devam etmesine karşın, seriyi sürdürmek istiyor.

Spezia – Torino Maç Bilgileri

Spezia – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da bu hafta Emil Holm, Joao Moutinho, Daniel Maldini ve Simone Bastoni’nin sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde Nemanja Radonjic’in sakatlığı devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Kelvin Amian, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Szymon Zurkowski, Ethan Ampadu, Albin Ekdal, Mbala N Zola, Mehdi Bourabia, Daniele Verde, Emanuel Gyasi.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Wilfried Singo, Nikola Vlasic, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

Torino son 4 hafta mağlubiyete yer vermese de, yoluna hedefsiz devam ediyor. Ligde kalmayı garantileyen konuk ekip karşısında Spezia’nın kazanmaktan başka şansı yok. Düşme tehlikesindeki Spezia, son 2 hafta Milan ve Lecce karşısındaki etkisini sürdürecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.08

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino haftaya tam anlamıyla damga vurdu. Konuk ekip düşme tehlikesi yaşayan Spezia karşısına hedefsiz çıkarken, gol dahi yemediği mücadeleden 4 golle galip çıkmayı başardı.