Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg PSG İddaa Tahmini 27.05.2023

Fransa Ligue 1′de son 2 hafta heyecanı yaşanırken, düşme tehlikesini atlatmak isteyen Strasbourg ile şampiyonluk mücadelesi veren PSG, 27 Mayıs Cumartesi akşamı saat 22:00’de karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

De La Meinau Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Strasbourg galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.25, PSG galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda.

Strasbourg Ligi Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’de bitime 2 hafta kaldı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Strasbourg cephesinde Frederic Antonetti etkisi devam ederken, yeni hocasıyla son haftalarda yükselişe geçen ekip, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya çıkardı. Son 6 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Strasbourg, son 3 lig sınavında mağlubiyete yer vermedi. Nantes ve Nice karşısında 2-0’lık galibiyetler almayı başaran ev sahibi, 180 dakika boyunca harika bir savunma performansı sergilerken, hücum hattında da aynı etkiyi gösterdi. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Troyes deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle ayrıldılar. En yakın rakibine kaybetmemeyi başaran Strasbourg’a, son 2 haftada 1 puan ligde kalmak için yetiyor. Ev sahibi bu hafta sahasında lideri konuk edecek.

PSG Şampiyonluğa Çok Yakın

Fransa Ligue 1’in 36. haftasında Auxerre deplasmanına konuk olan PSG, lider olarak düşme tehlikesindeki rakibinden 3 puanı Kylian Mbappe’nin attığı 2 şık golle aldı. Sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan ve Ligue 1 sahnesinde 3’te 3 yapmayı başaran PSG, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 6’da tuttu. Şampiyonluk için gereken puanı ise 1’e kadar indirdi. Strasbourg deplasmanından beraberlikle dönmeleri halinde dahi, matematiksel olarak şampiyonluklarını ilan edecekler. Messi ve Mbappe ikilisi Neymar’ın yokluğunda lige golleriyle damga vururken, Galtier ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde yaşadığı hayal kırıklığını Fransa Ligue 1’de telafi etti. Son 7 haftalık fikstürden ise 6 kez galip çıkmayı başardılar. PSG işini son maça bırakmak istemiyor.

Strasbourg – PSG Maç Bilgileri

Strasbourg – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Alexander Djiku kart cezalısı. Sobol ve Delaine’nin ise sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Achraf Hakimi kart cezalısı. Neymar, Mendes, Kimpembe ve Mukiele’nin ise sakatlıkları devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Maxime Morgan Sanson, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Sergio Ramos, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya girilirken, Straasbourg’un ligde kalmak için, PSG’nin ise şampiyonluk için 1’er puana ihtiyacı var. İşini son maça bırakmak istemeyen iki takımda, zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg kümede kalmayı garantilerken, PSG ise deplasmanda şampiyonluğunu ilan etti. İki takımda 90 dakika sonunda sahadan 1’er puan çıkarmayı başardı.