Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Hertha Berlin Maç Tahmini 27.05.2023

27 Mayıs Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga’da sezon sona eriyor. 34. hafta mücadelesinde Wolfsburg ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 16:30’da sahne alacak.

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.33, Hertha Berlin galibiyetine ise 7.59 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Kazanmak Zorunda

Niko Kovac ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’nın 33. haftasında önüne gelen fırsatı tepti. Almanya Bundesliga’da 6. sırayı almak için mücadele veren Niko Kovac’ın öğrencileri, 6. sıradaki Bayer Leverkusen’in puan kaybettiği haftada, konuk olduğu Freiburg deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Puan farkının 1’e çıkmasına engel olamayan Wolfsburg, sezonu UEFA Avrupa Konferans Ligi biletiyle kapatmak istiyorsa, b hafta küme düşen Hertha Berlin karşısında kazanarak, rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. 33 haftayı 13 galibiyet, 10 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 49 puanla 7. sırada yer alıyor. Ev sahibi son 4 haftalık fikstürde Mainz 05 ve Hoffenheim’ı mağlup etmeyi başarırken, Dortmund ve Freiburg karşısında ise mağlup oldu.

Hertha Berlin Veda Ediyor

Almanya Bundesliga’ya veda eden Hertha Berlin, son sınavını Wolfsburg deplasmanında verecek. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezonu Play Out hattında kapatan ve Hamburg karşısında lige tutunmayı başaran konuk ekip, bu kez lige tutunmayı başaramadı. Geçen sezondan ders çıkarmayı başaramayan konuk ekipte, 5 hafta önce yapılan Pal Dardai hamlesi, ligde kalmak için yeterli olmadı. Son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle ayrıldıklarını söyleyelim. Kalesini tam 68 gole kapatamayan Hertha Berlin, rakip fileler ise 40 gol gönderdi. Geçtiğimiz hafta Bochum ile sahasına 1-1 berabere kalan Hertha Berlin, küme düştüğü Bundesliga’da güven vermemeye devam ediyor. Kazanmak zorunda olan bir rakip karşısına çıkacaklarını söyleyelim.

Wolfsburg – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Wolfsburg – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Paulo Otavio, Lukas Nmecha ve Maxence Lacroix’in sakatlığı devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Maximilian Mittelstadt’ın sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Ridle Baku, Patrick Wimmer, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Tolga Ciğerci, Jonjoe Kenny, Kevin-Prince Boateng, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Marco Richter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son haftaya girilirken hedefleri devam eden Wolfsburg, sahasında küme düşmesi kesinleşen Hertha Berlin’i konuk edecek. Ev sahibinin ligin en zayıf halkası karşısında rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.67

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da küme düşmesi kesinleşen Hertha Berlin, son maçını deplasmanda kazandı. Avrupa hedefindeki Wolfsburg karşısında galip geldiler ve rakibinin Avrupa umutlarına son verdiler.