İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Empoli Maç Tahmini 28.05.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde son 2 haftaya girilirken, Hellas Verona ile Empoli karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, 28 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.95, Empoli galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kzandırıyor.

Hellas Verona Düşme Hattında

İtalya Serie A Ligi’nin 36. haftasında Atalanta deplasmanına konuk olan Hellas Verona, maça harika bir başlangıç yaptı. Henüz 11. dakikada Lazovic’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, üstünlüğünü sadece 11 dakika koruyabildi. Erken gelen golün ardından oyundaki etkisi düşmeye başlayan ev sahibi, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve üst üste 2 yenilgisini yaşarken, son 4 haftanın ise 3’ünde puan kaybı yaşadı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya küme düşme hattının içerisinde giren Marco Zaffaroni’nin öğrencileri, bu hafta evinde Empol’yi konuk edecek. Düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunan Hellas Verona’nın, kazanmaktan başka şansı kalmadı.

Empoli Son Haftalarda Yükselişte

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde 36. haftaya damga vuran takımlar arasında yer alıyor. Konuk ekip evinde ağırladığı Juventus karşısında etkileyici bir performans ortaya koyarken, önce ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ardından ikinci yarıda skoru 4-1’e kadar getirmeyi başardı. Son 4 haftada mağlubiyete yer vermeyen Empoli, 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, sadece Sampdoria deplasmanından beraberlikle döndü. Son 4 haftada rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başaran Paolo Zanetti’nin öğrencileri, kalesini ise 4 maçta da gole kapatamadı. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan ve rakiplerine kolay kolay galibiyet şansı vermeyen Empoli’nin, son 6 maçının 5’inde 2.5 gol barajı aşıldı.

Hellas Verona – Empoli Maç Bilgileri

Hellas Verona – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Pawel Dawidowicz, Ondrej Duda, Thomas Henry, Darko Lazovic ve Kevin Lasagna’nın sakatlıkları devam ediyor. Empoli cephesinde Fabiano Parisi ve Filippo Bandinelli kart cezalısı. Koni De Winter ve Razvan Marin’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Cyril Ngonge, Milan Djuric, Simone Verdi.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ligde kalmak için toparlanmaya ve galibiyete ihtiyacı olan Hellas Verona, diğer tarafta ise ligde kalmasına rağmen 4 maçtır maç kaybetmeyen Empoli var. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda mücadelede birbirlerine üstünlük kuramadı. 1’er gol atılan müsabakada, taraflar 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.