Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Konyaspor Bahis Tahmini 30.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Konyaspor deplasmanda, Sivasspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.21, beraberlik 3.57, Konyaspor kazanır ise 3.47 olarak açıklanmış.

Sivasspor’da Üst Üste Mağlubiyetler

Sivasspor, Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçen hafta lider Galatasaray’a konuk olan Sivasspor, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kaleci Ali Şaşal Vural, basit goller yemeye devam ediyor. Süper Lig’de son 4 maçını da kaybeden Sivasspor’da moraller bozuk. Düşme hattındaki Giresunspor ile aralarında sadece 3 puanlık fark var. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Konyaspor karşısında kazanmaları çok önemli. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Ziya Erdal’ın sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor Orta Sıralarda

Konyaspor, Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Son haftalarda iyi sonuçlar almaya başlayan Yeşil Beyzlılar, Alanyaspor deplasmanında farklı bir galibiyet almıştı. Rakibini 3-0 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Aleksandar Stanojevic’in ekibi Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 10 puan topladı ve çıkışını sürdürdü. Son 11 maçta ise sadece Adana Demirspor karşısında kaybettiler. Bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak Konyaspor’da eksik bulunmuyor.

Sivasspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Ziya Erdal’ın sakatlığı bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Muammer Yıldırım, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Samu Saiz, Charilaos Charisis, Max Gradel, Jordy Caicedo

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Son 4 maçını da kaybeden Sivasspor, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Türkiye Kupası’nda da Fenerbahçe’ye 3-0 kaybettiler ve kupadan elendiler. Konyaspor ise Süper Lig’de son 4 maçta 10 puan topladı. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladılar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Sivasspor hücumda etkisiz. Son 4 maçını da kaybettiler. AZ gollü ve düşük tempolu bir karşılaşma bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.66

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor tek golle kazandı. Konyaspor’u 1-0 mağlup ettiler ve kümede kaldılar.