sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.05.2023

30 Mayıs Salı gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Giresunspor – Trabzonspor: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Giresunspor adına artık kader maçları diyebiliriz. Karadeniz ekibi, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta hükmen galip geldi. Son 2 haftayı hükmen galibiyetler ile geçen Yeşil Beyazlılar, 34 puana sahip. İrfan Buz yönetiminde 3 maçta 7 puan alan Giresunspor, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta içi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Bir üst sırada yer alan İstanbulspor ile aralarında 1 puanlık fark var. Giresunspor’un bu hafta kazanmaktan başka çaresi yok. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Bordo Mavililer, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Nenad Bjelica yönetiminde 2. galibiyetini elde eden Trabzonspor’da Trezeguet, attığı gollerle galibiyette pay sahibi oldu. Süper Lig’de iddiası bulunmayan Trabzonspor, bu hafta Karadeniz derbisinde Giresunspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’ün sakatlığı sürüyor. Giresunspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta kazanmaları halinde büyük bir eşiği geride bırakacaklar. Trabzonspor ise geçen hafta Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup etti. Trezeguet önderliğinde rahat kazandılar. Trabzonspor’un Süper Lig’de iddiası yok. Giresunspor’a ise galibiyet şart ama işleri kolay değil. Üstelik savunmada güven vermiyor. Giresun’da her iki takımda skor üretmeyi başarır.

Alanyaspor – Kasımpaşa: 2.5 ÜST, 1.33 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; Alanyaspor, Süper Lig’de geçen hafta önemli bir 3 puan elde etti. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 4 golle kazandı. Erencan Yardımcı, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Akdeniz ekibi, bu hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa’nın 1 puan üzerinde yer alan Alanyaspor, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 4-1 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Kasımpaşa, Süper Lig’de son 2 haftada üst üste galibiyetler almayı başardı. Önce Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanan Kemal Özdeş’in ekibi, geçtiğimiz hata ise İstanbulspor karşısında tek golle 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Kasımpaşa, düşme hattında bulunan Giresunspor’da 6 puan önünde yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Alanyaspor deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor. Alanyaspor, geçen hafta Kayserispor deplasmanında 4 golle kazandı. Erencan önderliğinde farklı bir galibiyet alan Akdeniz ekibi moral buldu. Kasımpaşa ise alt sıralardan kurtulmayı başardı. Düşme hattı ile puan farkını 6’ya çıkarttılar. Bu hafta alacakları 1 puan bile kümede kalmalarına yetecek. Her iki takımda hücumda üretken. Bu sebeple gollere yöneleceğim. 2.5 gol üstü güvendiğim bir tercih.

Fenerbahçe – Antalyaspor: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup ettiler ve lider Galatasaray’ın takibini devam ettirdiler. 2. sırada bulunan Fenerbahçe’nin lider Galatasaray ile arasında 5 puanlık fark var. Türkiye Kupası’nda ise yarı finalde Sivasspor’u 3-0 ile geçen Fenerbahçe, finalde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta ligde Antalyaspor’u konuk edecek Fenerbahçe’nin kazanması şart. Öte yandan lider Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekleyecekler. Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı ortadan kalkacak. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır ve Lincoln’un sakatlıkları sürüyor. Antalyaspor, Süper Lig’de ateş hattında diyebiliriz. Henüz kümede kalmayı garantileyemediler. Süper Lig’de düşme hattında bulunan Giresunspor’un sadece 4 puan üzerinde bulunuyorlar. Geçen hafta Başakşehir’i konuk eden Kırmızı Beyazlılar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta da galibiyet alamayan Nuri Şahin’in ekibi bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı devam ediyor. Fenerbahçe adına kazanmaktan başka çare yok. Olası bir puan kaybında Galatasaray şampiyonl olmayı garantileyecek. Öte yandan Fenerbahçe’ye kazanmakta yetmiyor. Galatasaray eğer Ankaragücü deplasmanında kazanırsa, şampiyon oluyor. Fenerbahçe’nin kazanıp, Galatasaray’ın puan kaybetmesini beklemesi gerekli. Antalyaspor ise alt sıralarda ama kümede kalmaları bekleniyor. Düşme hattı ile aralarında 4 puanlık fark var. Fenerbahçe kazanmak zorunda. Antalyaspor karşısında kolay bir galibiyet alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.19

Bets10 Bahis Oranı: 3.19