UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Roma İddaa Tahmini 31.05.2023

UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyon belli olacak. Sevilla ile Roma’nın karşı karşıya geleceği mücadeleyi saat 22.00’de TV8 kanalından takip edebilirsiniz.

Sevilla ve Roma arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 2.75, beraberlik 3.05, Roma kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış. Roma’nın Kupayı kazanmasına Bets10 sitesinde 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Sevilla’dan Olumlu Sinyaller

Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalde İtalya’nın Juventus takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Sevilla, rövanş maçını ise uzatmalarda 2-1 kazandı ve finale yükselen taraf oldu. Finalde ise yine bir İtalyan takımı ile karşılaşacaklar. Roma ile kozlarını paylaşacak olan Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’nde en çok şampiyonluk yaşayan takım ve finalinde favorisi olarak gösteriliyorlar. Jose Luis Mendilibar’ın göreve gelişinden bu yana olumlu sinyaller veren Sevilla, La Liga’da da rahat bir konumda yer alıyor. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Roma Şampiyonluk İstiyor

Roma, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Almanya’nın Bayer Leverkusen takımı ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçı 1-0 kazanmayı başaran Jose Mourinho’nun ekibi, rövanş maçında ise Bay Arena’da golsüz berabere kalarak istediğini aldı. Finale adını yazdıran Roma, Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Serie A’da bu sezon ilk 4 umutalrını sona erdiren Roma, finalde Sevilla’yı mağlup edip şampiyon olursa, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Karşılaşma öncesinde Roma’da Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları sürüyor.

Sevilla – Real Madrid Maç Bilgileri

Sevilla – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de TV8 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Anthony Taylor. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Roma’da Rick Karsdorp ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları sürüyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Roger Ibanez, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Georginio Wijnaldum, Nicola Zalewski, Stephan El Shaarawy, Paulo Dybala, Tammy Abraham

İddaa Tahmini

Sevilla, yarı finalde Juventus’u elemeyi başardı ve adını finale yazdırdı. UEFA Avrupa Ligi’nde en çok şampiyonluk yaşayan takım konumunda bulunan Sevilla, Roma karşısında da finalin favorisi. Jose Mourinho’nun ekibi ise yarı finalde Bayer Leverkusen’i elemeyi başardı. Roma, bu kupayı çok istiyor. Kazanan takım önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alacak. Jose Mourinho ve öğrencileri bu maçtan istediğini alacaktır. Roma, dirençli futbolu ile Sevilla karşısında kupayı kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: Kupayı Roma Kazanır, Oran ***

Bets10 Oranı: Kupayı Roma Kazanır, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1 (Penaltılar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, penaltılarla güldü. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten maçı penaltılarla kazanarak UEFA Avrupa Ligi şampiyonu oldular.