İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Lazio İddaa Tahmini 03.06.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde son haftaya girilirken, 3 Haziran Cumartesi akşamında Empoli ile Lazio karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Empoli galibiyetine 3.35, beraberliğe 3.70, Lazio galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda.

Empoli 5 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 37 haftayı 10 galibiyet, 13 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, son haftaya 43 puanla 14. sırada giriyor. Küme düşme tehlikesini atlatmasına rağmen, Paolo Zanetti  ve öğrencileri son 5 haftada mağlubiyete yer vermedi. 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Empoli, son olarak kümede kalma mücadelesi veren Hellas Verona ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda birçok takım düşüşe geçerken, Empoli ise hedefsiz kalmasına rağmen yükselişe geçmeyi başardı. Son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibinin, son 7 maçının 5’inde ise 2.5 gol barajı aşıldı. Ev sahibi son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atıyor.

Lazio’dan Üst Üste Galibiyetler

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, Lazio yerini korumak için mücadele ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır galip gelmeyi başaran Sarri ve öğrencileri, Juventus’un aldığı puan silme cezasının ardından, kendisine 2. sırada yer buldu. Udinese ve Cremonese karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Lazio, 37 haftadan 71 puan toplamayı başardı. Şampiyonluk şansı haftalar öncesinde sona eren konuk ekip, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. En yakı rakibi İnter’in 2 puan üzerinde yoluna devam eden Empoli, rakibinin puan kaybetmesini beklemeden, deplasmanda kazanarak sezonu 2. sırada kapatmak istiyor. 2 haftadır kazanan konuk ekipte moraller yerinde.

Empoli – Lazio Maç Bilgileri

Empoli – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Koni De Winter ve Razvan Marin’in sakatlıkları bulunuyor. Lazio takımında ise Adam Marusic ve Danilo Cataldi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Akpa-Akpro, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Manuel Lazzari, Matteo Cancellieri, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya 2. sırada girmeyi başaran Lazio, son 2 haftadan galip çıkmayı başardı. Sezon boyunca üst sıraları bırakmayan ve son haftalarda yeniden yükselişe geçen Lazio, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio deplasmandan 3 puanla dönmeyi başarırken, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu 2. sırada tamamladı. Konuk ekip deplasmanda hata yapmadı ve bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.