Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Fenerbahçe İddaa Tahmini 04.06.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray iç sahada, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Galatasaray galibiyetine 2.21, beraberlik tercihine 3.94, Fenerbahçe galibiyetine ise 3.18 verildiğini görüyoruz. 

Galatasaray Şampiyon

Galatasaray, Süper Lig’de şampiyonluğa ulaştı. Geçtiğimiz hafta içi Ankaragücü deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup ederek bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Süper Lig’de bu sezon muazzam bir peformans gösteren Okan Buruk’un ekibi haklı bir şampiyonluk aldı. Özellikle Mauro Icardi, attığı gollerle Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan başlıca isimlerden biriydi. Taraftarı önünde ligin son maçına Fenerbahçe derbisi ile çıkacak olan Galatasaray’da hedef yine galibiyet. Maç öncesinde Galatasaray’da Nicolo Zaniolo kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Şampiyonluğu Kaptırdı

Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdı. Geçtiğimiz hafta içi Kadıköy’de Antalyaspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı ama yetmedi. Galatasaray’ın Ankaragücü deplasmanında kazanmasıyla birlikte şampiyonluk umutları sona eren Fenerbahçe’nin artık tek hedefi Türkiye Kupası şampiyonluğu. Bu hafta sonu ise Galatasaray deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-0 kaybeden Jorge Jesus’un ekibi rövanşı almak istiyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Lincoln, Altay Bayındır ve Bright Osayi Samuel’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Galatasaray – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Nicolo Zaniolo kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Fenerbahçe’de Lincoln, Altay Bayındır ve Bright Osayi Samuel’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Willian Arao, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi

İddaa Tahmini

Galatasaray, Süper Lig’de bitime 2 hafta kala şampiyon olmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta içi Ankaragücü deplasmanına konuk olan Galatasaray, rakibini 4-1 mağlup ederek şampiyonluğua ulaştı. Fenerbahçe ise Antalyaspor deplasmanında 2-0 kazanmasına rağmen şampiyonluk umutlarını devam ettiremedi. Jorge Jesus’un ekibinde artık tek hedef Türkiye Kupası şampiyonluğu diyebiliriz. Galatasaray, derbinin net favorisi. Fenerbahçe’nin bu moralle sürpriz yapabileceğini sanmıyorum. Galatasaray, derbiyi kazanır ve taraftarı önünde şampiyonluk kupası derbi galibiyeti ile kaldırır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…