Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Fenerbahçe Maç Tahmini 04.06.2023

Galatasaray evinde Fenerbahçe‘yi konuk ediyor. Türkiye Süper Ligi‘nin dev derbisi, 4 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleye, NEF Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 2.11, beraberliğe 4.13, Fenerbahçe galibiyetine ise 3.28 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.45, KGYOK 2.75 oran kazandırıyor. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında, Galatasaray galibiyetini değerlendirerek, 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Galatasaray Şampiyonluğu Kutuluyor

Sezon boyunca golleriyle Galatasaray’ı şampiyonluk yarışında tutan Mauro Icardi, Ankaragücü deplasmanında bir kez daha sahneye çıktı. Şampiyonluk maçında ilk 2 gole imza atan yıldız golcü, 4-1’lik galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Türkiye Süper Lig’de resmi olarak şampiyonluğunu ilan eden Sarı Kırmızılılar, 23. şampiyonluğunu taraftarı önünde konuk edecek. Sezonun son maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak olan Okan Buruk ve öğrencileri, 34 maçlık fikstürden 26 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle ayrıldı. Attığı 77 gole karşılık, kalesinde sadece 27 gole izin veren Galatasaray cephesinde, kaleci Muslera ve golcü İcardi sezona damga vurdu. Sezonun son maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak olan ev sahibi, taraftarı önünde şampiyonluğu kutlarken, ezeli rakibini mağlup etmek istiyor. Morallerin yerinde olduğu Galatasaray, son 4 maçından galip çıkmayı da başardı.

Fenerbahçe’de Hasret Devam Ediyor

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, şampiyonluk hayallerini bir sezon daha erteledi. Dünya Kupası öncesi Türkiye Süper Lig’de en iyi performansı ortaya koyan Sarı Lacivertli ekip, Dünya Kupası dönüşünde liderlik koltuğunu kaybetti. Son 9 maçta alınan İstanbulspor ve Giresunspor beraberlikleri şampiyonluğun kaçırılmasına neden olurken, geri kalan 7 maçta alınan galibiyetler yeterli oldu. Galatasaray’ın kazanmasıyla birlikte şampiyonluk hasreti 9 yıla çıkan Fenerbahçe, haftayı Antalyaspor karşısında 2-0’lık galibiyetle noktaladı. Türkiye Kupası’nda final mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, şampiyonluğu kaybettiği Galatasaray karşısında sezonun son lig maçını kazanmak istiyor. Rakibinin şampiyonluk kutlamalarına damga vurmak isteyen Sarı Lacivertliler, şampiyonluğu kaçırmasına karşın, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya  devam ediyor.

Galatasaray – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Galatasaray – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadeleye NEF Stadı’nda ev sahipliği yapacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Fenerbahçe’de ise Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel’in sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Willian Arao, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi.

İddaa Tahmini

Türkiye Süper Lig şampiyonu olarak taraftarı önüne çıkacak olan Galatasaray, şampiyonluğu ellerinden aldığı Fenerbahçe’yi sahasında konuk edecek. Harika geçen sezonu derbi galibiyetiyle taçlandırmak isteyen Sarı Kırmızılılar,  şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürmek istemiyor. Galatasaray iç saha avantajıyla derbiden galip çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray derbide rahat kazandı. Türkiye Süper Lig şampiyonu ezeli rakibi Fenerbahçe’ye karşı 3 golle kazanırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi ve harika bir galibiyetle şampiyonluğunu kutladı. Kazananları tebrik ederiz.