sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.06.2023

İddaa fikstüründe 3 Haziran Cumartesi akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Torino – İnter: MS 2, 2.72 (iddaa) – 3.05 (Bets10) ; 3 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 38. hafta mücadelesinde, Torino ile İnter kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Küme düşme tehlikesini uzun süre önce atlatmayı başaran ve üst sıralardan ise umudunu kesen Ivan Juric’in öğrencileri, son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Düşüşe geçmesini beklediğimiz Torino, 5 maçta 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Son haftaların formda takımları arasında yer alan ev sahibi, sezonu kapanışını İnter karşısında yapacak. Hiçbir hedefi kalmadan İtalya Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini sürdürmeye devam eden Torino, sezonun ilk yarısında rakibine diş geçirememiş ve deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğu Napoli’ye kaptıran İnter, son haftaya 2. sıra hedefiyle giriyor. Son 7 haftadan 6 galibiyet çıkarabilen ve sadece lider Napoli karşısında mağlubiyet yaşayan Inzaghi’nin öğrencileri, 3. sıraya kadar yükselmeyi başarırken, en yakın rakibi Lazio ile arasındaki puan farkının 2’ye kadar indirdi. Milan’ın ise 2 puan üzerinde yer alan İnter, yerini korumak istiyorsa, Torino deplasmanında kazanmak zorunda. Hafta içi İtalya Kupası finalinde Fiorentina’yı 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, UEF Şampiyonlar Ligi’nde ise Manchester City’e karşı final mücadelesi verecek. Bu sezon 3 kulvarda birden etkisini ispatlayan İnter, son haftaya hedefsiz giren Torino karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde son haftalara aldığı üst üste galibiyetlerle damga vuran İnter, İtalya Kupası’nda hafta içi şampiyonluk yaşarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise finalistlerden birisi oldu. 3 kulvardaki etkisiyle rüştünü ispatlayan İnter, galibiyete ihtiyacı olduğu haftada galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Empoli – Lazio: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, 3 Haziran Cumartesi akşamında Empoli ile Lazio karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 37 haftayı 10 galibiyet, 13 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, son haftaya 43 puanla 14. sırada giriyor. Küme düşme tehlikesini atlatmasına rağmen, Paolo Zanetti  ve öğrencileri son 5 haftada mağlubiyete yer vermedi. 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Empoli, son olarak kümede kalma mücadelesi veren Hellas Verona ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda birçok takım düşüşe geçerken, Empoli ise hedefsiz kalmasına rağmen yükselişe geçmeyi başardı. Son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibinin, son 7 maçının 5’inde ise 2.5 gol barajı aşıldı. Ev sahibi son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, Lazio yerini korumak için mücadele ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır galip gelmeyi başaran Sarri ve öğrencileri, Juventus’un aldığı puan silme cezasının ardından, kendisine 2. sırada yer buldu. Udinese ve Cremonese karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Lazio, 37 haftadan 71 puan toplamayı başardı. Şampiyonluk şansı haftalar öncesinde sona eren konuk ekip, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. En yakı rakibi İnter’in 2 puan üzerinde yoluna devam eden Empoli, rakibinin puan kaybetmesini beklemeden, deplasmanda kazanarak sezonu 2. sırada kapatmak istiyor. 2 haftadır kazanan konuk ekipte moraller yerinde. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftaya 2. sırada girmeyi başaran Lazio, son 2 haftadan galip çıkmayı başardı. Sezon boyunca üst sıraları bırakmayan ve son haftalarda yeniden yükselişe geçen Lazio, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Leipzig – Frankfurt: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.60 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 3 Haziran Cumartesi akşamı Almanya DFB Kupası’nda Final heyecanı yaşanıyor. Şampiyonluk için Leipzig ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 21:00’de sahne alacak. Almanya Bundesliga’da sezon sona ererken, finalistler arasında yer alan Leipzig 34 haftadan 20 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle 66 puan topladı ve 3. sırada kendisine yer buldu. Bayern Münih ve Dortmund’un gerisinde kalan Marco Rose’nin öğrencileri, son 5 haftalık fikstürden galip çıkmayı başardı. Liderlik koltuğunun el değiştirmesini sağlayan ekip, Bayern Münih’i deplasmanda mağlup ederken, son hafta ise ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Schalke 04 karşısında da kazanmaya devam etti. Son 5 maçta 11 gol atıp, sadece 4 gol yediler. Sezonu istediği gibi Şampiyonlar Ligi potasının içerisinde noktalayan Leipzig, gözünü Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluğa çevirdi. Dortmund, Freiburg gibi zorlu engelleri geçerek final biletini cebine koyan ekip, finalde Frankfurt karşısına çıkacak. Eintracht Frankfurt cephesinde gözler Almanya DFB Kupsı şampiyonluğuna çevrildi. Almanya Bundesliga’da sezonu 7. sırada bitiren Oliver Glasner’in öğrencileri, geçen sezon şampiyonluk yaşadığı UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmek için, Leipzig’in elinde şampiyonluk kupasını almak zorunda. Almanya Bundesliga’da son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başarmalarına karşın, 7 puan Frankfurt için yeterli olmadı. Sezonun ilk yarısında ligin iddialı takımları arasında yer alan Oliver Glasner’in öğrencileri, sezonun ikinci yarısıyla birlikte hem lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde düşüşe geçti. Yeni yeni toparlanmayı başaran ekip, iç sahada 4-0 mağlup edip, deplasmanda ise 2-1 mağlup olduğu Leipzig ile Almanya DFB Kupası finalinde karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga’da son 5 haftadan 5 galibiyetle çıkarak 3. sırada yer alan Leipzig, Şampiyonlar Ligi hedefine ulaştı. Rose ve öğrencilerinin son hedefi ise Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluk. Frankfurt cephesinde ise son 3 haftadaki yenilmezlik serisi Avrupa bileti için yeterli olmadı. Önümüzdeki sezon Avrupa’ya gidebilmek için, DFB Kupası’nı kazanmak zorundalar. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 8.00

Bets10 Bahis Oranı: 64.05