sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.06.2023

4 Haziran Pazar günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Milan – Hellas Verona: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; 4 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22.00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak sezona merhaba diyen Milan, şampiyonluk yarışında erken havlu attı. Şampiyonluğu Napoli’ye kaptıran Pioli ve öğrencileri, başarıyı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bulurken, final biletini ezeli rakibi İnter’e kaptırdı. Yarı Final mağlubiyetlerine engel olamayan Milan, yeniden rotasını İtalya Serie A Ligi’en çevirdi ve son 3 hafta Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele etmek zorunda kaldı. Sampdoria’ya karşı iç sahada alınan 5-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Juventus’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Derbi zaferi ev sahibinde moralleri yerine getirirken, 4. sırayı garanti altına alan ekip, son hafta Hellas Verona karşısına 3.’lük için çıkacak. Son 10 lig maçında sadece 1 kez mağlup olan Milan, son haftaların etkili takımları arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, Marco Zaffaroni ve öğrencileri 3 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla, küme düşme tehlikesini atlatamadı. Hellas Verona son 3 haftalık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilirken, Milan karşısında kazanmak zorunda kaldı. Konuk ekip üst üste alınan Torino ve Atalanta mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Empoli ile 1-1 berabere kaldı. Sezon boyunca maç kazanmakta zorlanan Hellas Verona, 37 haftadan sadece 7 galibiyet çıkardı. Geri kalan 30 haftada ise puan kayıplarına engel olamayan konuk ekibin, küme düşme hattının üzerinde yer alan Spezia ile arasında averaj farkı bulunuyor. Giuseppe Meazza deplasmanına galibiyet parolasıyla çıkacak olan Zaffaroni ve öğrencileri, bütün sezonun emeklerini çöpe atmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde hedefleri devam eden iki takım, son haftada karşı karşıya geliyor. 3. sıraya yükselmek isteyen Milan ve ligde kalmak isteyen Hellas Verona, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Udinese – Juventus: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; 4 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. Konuk olduğu Salernitana deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Udinese, üst üste 3. yenilgisini yaşadı. Fiorentina, Lazio ve Salernitana karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Andrea Sottil ve öğrencileri, Serie A Ligi’nde sezonu erken kapatan takımlar arasında yer alıyor. Sezon hedeflerini çoktan tamamlayan ve sonrasında düşüşe geçen Udinese, son sınavını Juventus karşısında verecek. 37 haftayı 11 galibiyet, 13 beraberlik, 13 mağlubiyetle 46 puan toplamayı başaran ev sahibi, kendisine 12. sırada yer buldu. Kalesini 47 gole engel olmayı başaramayan Udinese, rakip filelere ise 47 gol göndermeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nin 37. haftasında çıktığı Milan derbisinden 1-0’lık mağlubiyetle dönen Juventus, üst üste 2. lig mağlubiyetini yaşarken, aldığı puan silme cezasının ardından 7. sıraya kadar geriledi. Sezon boyunca puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan Allegri ve öğrencileri, 15 puanının verilmesiyle birlikte 2. sıraya kadar yükselirken, kısa bir süre önce tekrar 10 puan silme cezası aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, Serie A Ligi’nde ise üst sıralardan uzak kaldı. 7. sırada yer alan Juventus, Konferans Ligi’ne katılmak için Udinese karşısında kazanmak zorunda. Roma ile arasında 1 puan fark bulunan JUVE, Udinese’yi sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, en azından sezon sona erdiğinde UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmak istiyor. Son 3 haftada mağlup olan ve hedefsiz yoluna devam eden Udinese karşısında, Juventus’un galip geleceğini düşünüyorum.

Roma – Spezia: İY 0, 1.88 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 4 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi son hafta mücadelesinde, Roma ile Spezia karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho ve öğrencileri, rüyayı gerçekleştiremedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonluğunun ardından, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde finale kadar yükselen Roma, hafta içi finalde şampiyonluğu Sevilla’ya kaptırdı. Normal süre 1-1’lik beraberlikle geçilirken, 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, skoru koruyamadı. Seri penaltılar finalde kazananı belirlerken, Roma sahadan mağlubiyet ve hayal kırıklığıyla ayrıldı. İtalya Serie A Ligi’nde ise 7 haftadır puan kayıplarına engel olamıyorlar.  Son 7 haftayı 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Roma’nın, bu hafta Spezia karşısında kazanmakta başka şansı kalmadı. 6. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde yer alırken, Atalanta’nın ise 1 puan gerisinde yer aldı. Avrupa Ligi2ne katılmak için son maçta galibiyete ihtiyaçları var. İtalya Serie A Ligi’nde tehlike çanları Spezia için çalıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada 4-0’lık Torino mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, son haftaya küme düşme potasıyla aynı puanda girmek zorunda kaldı. Maç boyunca rakibine karşı direnç gösteremeyen ve savunma performansıyla sınıfta kalan Spezia’nın, Roma deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Son 9 haftada sadece Milan’a karşı galip gelebilen Leonardo Semplici ve öğrencileri, geri kalan 8 haftadan ise 4 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Hellas Verona’yı averajla geçebilen konuk ekip, ligde kader maçına çıkıyor. Deplasmanda 3 puan arayacak olan Spezia, karşısında Avrupa hedefinde bir rakip bulacak. Hem sezon boyunca hem de son haftalarda galibiyet adına zorlanan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde son haftaya girilirken, Avrupa hedefindeki Roma ile kümede kalma mücadelesi veren Spezia karşı karşıya gelecek. Son haftalarda galibiyet adına fazlasıyla zorlanan iki takımında, mücadelenin ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.23

intobet Bahis Oranı: 8.13