sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.06.2023

Fransa Ligue 1’de son haftaya girilirken, 3 Haziran Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Auxerre – Lens: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; İddaa fikstüründe 3 Haziran Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Auxerre ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanına konuk olan Auxerre, kazanarak ligde kalma şansını kaçırdı. Ev sahibi Rayan Raveloson’un golüyle 24. dakikada 1-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarının son dakikalarında kalesinde beraberlik golünü gördü. İkinci yarıdan gol sesi çıkmazken, taraflar sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Auxerre, son haftaya düşme potasının 2 puan üzerinde giriyor. Sezona harika performansıyla damga vuran Lens karşısına kazanmak zorunda çıkacak olan Auxerre, son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başarırken, son 7 haftada ise kalesini gole kapatamadı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ve küme düşmek istemeyen Auxerre, taraftarı önünde galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de 6 maçlık galibiyet serisi, Lens’e şampiyonluk için yeterli olmadı. Geçtiğimiz hafta Ajacco karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Franck Haise ve öğrencileri, liderin mağlup olmamasıyla birlikte, şampiyonluk yarışında havlu atmak zorunda kaldı. Şampiyonluğu PSG’ye kaptırmalarına karşın, tarihi bir başarı gösteren Lens, 37 haftadan 24 galibiyet, 9 beraberlik, 4 mağlubiyetle 81 puan toplamayı başardı. Sadece 4 mağlubiyet alan ve kalesinde sadece 28 gole izin veren Lens, ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak son haftaya giriyor. 6 haftadır kazanan konuk ekip, 2. sırayı garantiledi. Son maçta prestij mücadelesi verecek olan Lens, karşısında ligde kalma savaşı veren bir rakip bulacak. Kümede kalma savaşı veren Auxerre, son maçında kazanmak zorunda kaldı. Son şansını iyi değerlendirmek isteyen ev sahibinin karşısında, ligin en iyi performanslarından birini sergileyen ve 6 haftadır kazanan Lens var. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Nantes – Angers: H1, 1.61 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de son haftaya girilirken, Nantes’in iç sahada konuğu Angers. 3 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 37. haftasında konuk olduğu Lille deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Nantes, galibiyet hasretini 14 haftaya çıkarırken, yeni hocasıyla maç kazanamadı. 3 hafta önce kümede kalmak için göreve Pierre Aristouy’u getiren ev sahibi, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Son haftaya küme düşme hattının içerisinde girmek zorunda kalan ev sahibinin, Auxerre ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Bu hafta galibiyetten başka şansıları yok. Geçen sezon  Fransa Kupası’nda şampiyonluk yaşayan, bu sezon ise şampiyonluğu finalde kaybeden Nantes, etkisini lige yansıtamadı. Küme düşme potasının içerisinde yer alan ev sahibi, Angers karşısında kazanıp, rakibi Auxerre’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Angers’in, Fransa Ligue 1’de prestij mücadelesi devam ediyor. Konuk ekip bildiğimiz gibi küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Kabus gibi bir sezon geçiren Angers, 37 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 27 mağlubiyetle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta kendisi gibi lige veda etmek zorunda kalan Troyes karşısında 2-1’lik galibiyete imza atmalarına karşın, en alt sıradan hala kurtulamadılar. Son 7 haftada sadece 1 kez kazanabilen ve Alexandre Dujeux hamlesine rağmen lige tutunamayan Angers, kalesinde gördüğü 80 golle aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansına sahip. Kümede kalmak isteyen Nantes karşısına çıkacak olan konuk ekip, deplasmanda sürpriz galibiyetlerine devam etmek istiyor. Küme düşme hattından kurtulma şansı devam eden Nantes’in, Angers karşısında kazanmaktan başka şansı yok. Ligde kalmak isteyen ev sahibi, lige haftalar öncesinde veda eden ve sezon boyunca maç kazanmakta zorlanan Angers karşısında zorlanmadan galip gelmeyi başarır.

Brest – Rennes: MS 2, 1.42 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de son haftaya 14. sıradaki giren Brest ile 5. sıradaki Rennes, 3 Haziran Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısında kabus gibi günler geçiren Brest, küme düşme adayları arasında başı çekiyordu. Göreve Eric Serge Roy’u getirdikten sonra mucizevi bir geri dönüşe imza atan ev sahibi, son 20 maçlık fikstürde sadece 5 kez mağlup olurken, ligde kalmayı garantiledi ve son haftaya rahat girdi. Son 3 haftada sırasıyla Auxerre, Clermont ve Marsilya’yı mağlup etmeyi başaran Brest, rakip filelere 5 gol göndermeyi başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Rennes karşısına düşme tehlikesinden uzak çıkacak olan ev sahibinin, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galip çıktığını söyleyelim. Brest ligde kaldıktan sonra aynı etkiyi göstermekte zorlanacaktır. Fransa Ligue 1’in 37. haftasında Monaco’yu sahasında ağırlayan Rennes, en yakın rakibi karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle, son haftaya girilirken rakibini geçti ve 5. sırada kendisine yer buldu. Bruno Genesio ve öğrencileri, son 3 haftada 11 golle galip gelmeyi başarırken, Auxerre, Troyes ve Monaco’ya gol şansı tanımadı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, en yakın rakibi Lille karşısında ise puan farkını 1’e kadar indirmeyi başardı. Avrupa Ligi’ni garantilemek isteyen Rennes, bu hafta ligde yoluna hedefsiz devam eden Brest’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip son haftalarda sergilediği performans grafiğiyle, güven vermeyi başardı. Fransa Ligue 1’de kalmayı başaran Brest, son maçta prestij mücadelesi verecek. Rennes ise 3 haftadır aldığı galibiyetlerle, Avrupa yarışına tutundu. Son 3 haftada harika bir performans sergileyen Rennes, kazanmaya Brest karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.29

intobet Bahis Oranı: 4.88