Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Beşiktaş İddaa Tahmini 03.06.2023

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalmayı garantileyen Kasımpaşa evinde, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 4.34, beraberlik 4.25, Beşiktaş kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’dan 3 Puan

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Kemal Özdeş’in öğrencileri bu maçın ardından da kümede kalmayı garantiledi. Süper Lig’de son haftalarda önemli galibiyetler alan Kasımpaşa’nın üst üste 3 maçtır kazandığını belirtelim. Bu hafta sonu ise iç sahada konuk edecekleri Beşiktaş karşısında da kazanmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş 6 Maçtır Kazanıyor

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçmişti. 2 hafta önce ise konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 4-1 kazanmayı başardılar. Adana Demirspor’a bu sezon ilk iç saha mağlubiyetini yaşayan Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de galibiyet serisini de 6 maça çıkartmışl oldu. Tam 13 maçtır ise kaybetmeyen bir Beşiktaş var. Şenol Güneş’in ekibinin 2. Sıra umutları sürüyor. Bu hafta sonu konuk olacakları Kasımpaşa deplasmanında kazanmaktan başka çareleri yok. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa – Beşiktaş Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Erdem Canpolat, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Omar Colley, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Kasımpaşa’da moraller yerinde. Süper Lig’de son 3 maçını kazanarak geçen Kasımpaşa, kümede kalmayı başardı. Hafta içi Alanyaspor deplamanında 3-1 kazanan Kasımpaşa, son 3 maçından 9 puan çıkarttı. Beşiktaş’ın ise 2. Sıra hedefi sürüyor. Hafta içini bay geçen Beşiktaş, 2. Sıradaki Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde. Bu hafta 2. Sıra umutlarını sürdürmek adına kazanmaları şart. Kasımpaşa deplasmanında 3 puan almalarını bekliyorum. Şenol Güneş’in öğrencileri Kasımpaşa’yı devirir ve yenilmezlik serisini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…