İngiltere FA Cup iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Manchester United İddaa Tahmini 03.06.2023

İngiltere FA Cup’da finale heyecanı yaşanacak. Manchester City ile Manchester United’ın kozlarını paylaşacağı karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Tivibu Spor 1 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.54, beraberlik 4.80, Manchester United kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Manchester City’den Üst Üste Şampiyonluklar

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta son haftada Brentford’un konuğu oldu. Rakibine 1-0 kaybettiler. Tabi Manchester City’nin 3 hafta önceden şampiyonluğunu garantilediğini belirtelim. Premier Lig’de üst üste 3. Kez şampiyon olan Manchester City’de yüzler gülüyor. Bu hafta sonu ise FA Cup finalinde Manchestre United ile kozlarını paylaşacaklar. Manchester City, Premier Lig’de bu sezon Manchester United’a karşı oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. FA Cup finali öncesinde Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı bulunuyor.

Manchester United Evinde Kazandı

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da konuk ettiği Fulham’ı 2-1 ile geçti. Premier Lig’de sezona 3 puan ile veda ettiler. Sezonu Manchester City ve Arsenal’ın ardından 3. Sıraa tamamlayan Erik ten Hag’ın ekibinin verimli bir sezon geçirdiğini belirtelim. Bu hafta sonu ise FA Cup finalinde Manchester City ile karşılaşacaklar. Kırmızı Şeytanlar, bu sezon Premier Lig’de Manchester City ile 2 kez karşılaştı ve bu maçlarda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Manchester United’ın FA Cup yarı finalinde Brighton’ı eleyerek finalde Manchester City’nin rakibi olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Donny Van De Beek ve Anthony Martial sakat olan isimler.

Manchester City – Manchester United Maç Bilgileri

Manchester City – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı bulunuyor. Manchester United’da Lisandro Martinez, Donny Van De Beek ve Anthony Martial sakat olan isimler.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Aaron Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Christian Eriksen, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Premier Lig’de şampiyon olan Manchester City, gözünü FA Cup şampiyonluğuna dikti. Yarı finalde Sheffield United’ı 3-0 mağlup ederek finale kalan Manchester City, finalde Manchester United ile karşılaşacak. Erik ten Hag’ın ekibi Manchester United ise yarı finalde Brighton’ı penaltılarla geçerek finale kaldı. Premier Lig’de ise sezonu 3. Sırada tamamladılar. İyi bir sezon geçirdiler diyebiliriz. Manchester City maçın favoriis. FA Cup finalinde Haaland önderliğinde kazanırlar ve şampiyon olurlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…