İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Athletic Bilbao İddaa Tahmini 04.06.2023

İspanya La Liga’da son hafta maçları oynanacak. Athletic Bilbao deplasmanda, Real Madrid’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 2.08, beraberlik 3.70, Sevilla kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Real Madrid Deplasmanda Kazandı 

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sevilla deplasmanına konuk olan Real Madrid, 1-0 geriye düştüğü maçta Rodrygo’nun golleriyle 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Atletico Madrid ile 2. sıra yarışı içinde olan Carlo Ancelotti’nin ekibi bu hafat Santiago Bernabeu’da Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Real Madrid’in kazanması halinde sezonu 2. sırada bitireceğini belirtelim. Maç öncesinde Real Madrid’de Ferland medny’nin sakatlığı var. 

Athletic Bilbao’nun İddiası Yok 

Athletic Bilbao, La Liga’da üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da Elche’yi konuk eden Bask ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında yediği golle kaybeden Athletic Bilbao’da moraller bozuk. Son 2 maçından da puan çıkartamayan Ernesto Valverde’nin ekibinin Avrupa umutları sona erdi. Son 2 maçta Osasuna ve Elche karşısında gol dahi atamadılar. La Liga’nın son haftasında Real Madrid’e konuk olacak Athletic Bilbao’da Aitor Parades, Yeray Alvarez ve Jon Morcillo’nun sakatlığı bulunuyor. 

Real Madrid – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Real Madrid – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland medny’nin sakatlığı var. Athletic Bilbao’da Aitor Parades, Yeray Alvarez ve Jon Morcillo’nun sakatlığı bulunuyor. 

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Federico Valverde, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Toni Kroos, Rodrygo, Marco Asensio, Karim Benzema

Athletic Bilbao'nun ilk 11'i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Madrid, son 2 maçını da kazanarak geçti. Rayo Vallecano ve Sevilla maçlarını 2-1’lik skorlar ile kazanmayı başardılar. Geçen hafta Sevilla deplasmanında geriye düştükleri maçtan 3 puan çıkartmışlardı. Athletic Bilbao’nun ise La Liga’da iddiası kalmadı. Önce Osasuna’ya ardından ise geçen hafta Elche’ye mağlup oldular. Son 2 maçından dapuan çıkartamayan Bask ekibinde moraller bozuk. Real Madrid 3 puana yakın taraf. Ligin son maçında kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…