İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Sevilla İddaa Tahmini 04.06.2023

İspanya La Liga’da 4. Sırada bulunan Real Sociedad evinde, Sevilla karşısında 3 puan arayacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Sociedad ile Sevilla takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 2.15, beraberlik tercihine 3.70, Sevilla galibiyetine ise 3.25 verildiğini görüyoruz.

Real Sociedad 7 Maç Sonra Kaybetti 

Real Sociedad, La Liga’da 7 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Atletico Madrid’in konuğu olan Real Sociedad, Wanda Metropolitano’dan puansız döndü. Rakibine 2-1 kaybetmelerine rağmen Şampiyonlar Ligi biletini almayı garantilediler. 5. sıradaki Villarreal’in mağlup olması ile Real Sociedad’ın 4. sırada sezonu tamamlaması kesinleşti. La Liga’nın son haftasında ise Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Real Sociedad’da Umar Sadıq’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Sevilla Yine Şampiyon

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Real Madrid’i konuk etti ve sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtikleri maçtan puan çıkartamadılar. Son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Sevilla’nın La Liga’da iddiası bulunmuyor. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi finalinde Roma ile karşı karşıya gelen Sevilla, normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere biten maçta penaltılarla güldüler ve şampiyonluğua ulaştılar. Jose Luis Mendilibar göreve geldikten sonra müthiş bir çıkış yakalayan Sevilla, ligin son haftasında Real Sociedad’a konuk olacak. Maç öncesinde Sevilla’da Marcos Acuna kart cezalısı.

Real Sociedad – Sevilla Maç Bilgileri

Real Sociedad – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Umar Sadıq’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Sevilla’da Marcos Acuna kart cezalısı.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Alex Telles, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta sonu Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyete rağmen La Liga’da ilk 4’ü garantileyen Bask ekibi, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak. Sevilla’nın ise iddiası yok. Kümede kalmayı haftalar öncesinden garantilediler. Real Sociedad’ın ligin son haftasında 3 puan alacağını düşünüyorum. Anoeta’da taraftarlarına 3 puan ile veda ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…