İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino İnter İddaa Tahmini 03.06.2023

3 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 38. hafta mücadelesinde, Torino ile İnter kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Torino galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.55, İnter galibiyetine ise 3.05 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Torino Son Haftalarda Formda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Küme düşme tehlikesini uzun süre önce atlatmayı başaran ve üst sıralardan ise umudunu kesen Ivan Juric’in öğrencileri, son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Düşüşe geçmesini beklediğimiz Torino, 5 maçta 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Son haftaların formda takımları arasında yer alan ev sahibi, sezonu kapanışını İnter karşısında yapacak. Hiçbir hedefi kalmadan İtalya Serie A Ligi’nde yenilmezlik serisini sürdürmeye devam eden Torino, sezonun ilk yarısında rakibine diş geçirememiş ve deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu.

İnter Doludizgin

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğu Napoli’ye kaptıran İnter, son haftaya 2. sıra hedefiyle giriyor. Son 7 haftadan 6 galibiyet çıkarabilen ve sadece lider Napoli karşısında mağlubiyet yaşayan Inzaghi’nin öğrencileri, 3. sıraya kadar yükselmeyi başarırken, en yakın rakibi Lazio ile arasındaki puan farkının 2’ye kadar indirdi. Milan’ın ise 2 puan üzerinde yer alan İnter, yerini korumak istiyorsa, Torino deplasmanında kazanmak zorunda. Hafta içi İtalya Kupası finalinde Fiorentina’yı 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, UEF Şampiyonlar Ligi’nde ise Manchester City’e karşı final mücadelesi verecek. Bu sezon 3 kulvarda birden etkisini ispatlayan İnter, son haftaya hedefsiz giren Torino karşısında galibiyet arayacak.

Torino – İnter Maç Bilgileri

Torino – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Valentino Lazaro ve Nemanja Radonjic’in sakatlıkları devam ediyor. İnter’de ise Henrikh Mkhitaryan ve Milan Skriniar’ın sakatlıkları bulunuyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Wilfried Singo, Nikola Vlasic, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftalara aldığı üst üste galibiyetlerle damga vuran İnter, İtalya Kupası’nda hafta içi şampiyonluk yaşarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise finalistlerden birisi oldu. 3 kulvardaki etkisiyle rüştünü ispatlayan İnter, galibiyete ihtiyacı olduğu haftada galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.72

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmandan 3 puanla döndü. Konuk ekip İtalya Serie A Ligi’nde sezonu 3. sırada ve galibiyetle noktaladı. İnter’e galibiyeti getiren gol Brozović’ten geldi.