İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Juventus Maç Tahmini 04.06.2023

4 Haziran Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Juventus karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Udinese galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Juventus galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Udinese 3 Haftadır Mağlup

Konuk olduğu Salernitana deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen Udinese, üst üste 3. yenilgisini yaşadı. Fiorentina, Lazio ve Salernitana karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Andrea Sottil ve öğrencileri, Serie A Ligi’nde sezonu erken kapatan takımlar arasında yer alıyor. Sezon hedeflerini çoktan tamamlayan ve sonrasında düşüşe geçen Udinese, son sınavını Juventus karşısında verecek. 37 haftayı 11 galibiyet, 13 beraberlik, 13 mağlubiyetle 46 puan toplamayı başaran ev sahibi, kendisine 12. sırada yer buldu. Kalesini 47 gole engel olmayı başaramayan Udinese, rakip filelere ise 47 gol göndermeyi başardı.

Juventus’un Galibiyete İhtiyacı Var

İtalya Serie A Ligi’nin 37. haftasında çıktığı Milan derbisinden 1-0’lık mağlubiyetle dönen Juventus, üst üste 2. lig mağlubiyetini yaşarken, aldığı puan silme cezasının ardından 7. sıraya kadar geriledi. Sezon boyunca puan silme cezasıyla karşı karşıya kalan Allegri ve öğrencileri, 15 puanının verilmesiyle birlikte 2. sıraya kadar yükselirken, kısa bir süre önce tekrar 10 puan silme cezası aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, Serie A Ligi’nde ise üst sıralardan uzak kaldı. 7. sırada yer alan Juventus, Konferans Ligi’ne katılmak için Udinese karşısında kazanmak zorunda. Roma ile arasında 1 puan fark bulunan JUVE, Udinese’yi sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başarmıştı.

Udinese – Juventus Maç Bilgileri

Udinese – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese cephesinde Kingsley Ehizibue, Simone Pafundi, Isaac Success, Enzo Ebosse, Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor. Marvin Zeegelaar ve Jaka Bijol ise kart cezalısı. Juventus takımında Mattia De Sciglio, Nicolo Fagioli ve Paul Pogba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Sandi Lovric, Sandi Lovric, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, IIlija Nestorovski.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, en azından sezon sona erdiğinde UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmak istiyor. Son 3 haftada mağlup olan ve hedefsiz yoluna devam eden Udinese karşısında, Juventus’un galip geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmandan galibiyetle dönmeyi başaran Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde sezonu 7. sırada kapatmayı başardı. Konuk ekibe deplasmanda 3 puanı getiren gol 68. dakikada Chiesa’dan geldi.