İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Atletico Madrid İddaa Tahmini 04.06.2023

İspanya La Liga’da geçen haftayı 3 puan ile geçen Atletico Madrid deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Villarreal Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Villarreal kazanır 2.75, beraberlik 3.55, Atletico Madrid kazanır ise 2.50 olarak açıklanmış.

Villarreal Avrupa Ligi’nde Yer Alacak 

Villarreal, La Liga’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’ya 2-1 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından ilk 4 şansı da sona eren Villarreal, Şampiyonlar Ligi bileti alamadı. La Liga’da 6 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Quique Flores’in ekibinin sezonu 5. sırada bitirmeyi garantilediğini belirtleim. Ligin son haftasında La Ceramica’da Atletico Madrid’i konuk edecek Villarreal’de Francis Coquelin ve Jose Luis Morales’in sakatlıkları bulunuyor. 

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde 

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Real Sociedad’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 3 haftada 7 puan toplayan Diego Simeone’nin ekibi La Liga’da 2. sıra umutlarını devam ettiriyor. Sezonu 2. sırada bitirmeleri için bugün kazanıp, Real Madrid’in ise Athletic Bilbao karşısında puan kaybını bekleyecekler. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Marcos Llorente, Jan Oblak ve Reinildo Mandava’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Villarreal – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Villarreal – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin ve Jose Luis Morales’in sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid’de Marcos Llorente, Jan Oblak ve Reinildo Mandava’nın sakatlıkları bulunuyor. 

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Villarreal, geçen hafta sonu mağlubiyet yaşadı. Rayo Vallecano deplasmanında 2-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi umutları sona erdi. Real Sociedad’ın mağlup olduğu haftada fırsatı iyi kullanamadılar. Atletico Madrid ise taraftarı önünde 3 puanı kaptı. Real Sociedad’ı 2-1 ile geçtiler. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında iddiası kalmadı. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…