Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Başakşehir İddaa Tahmini 11.06.2023

Ziraat Türkiye Kupası final maçında, Fenerbahçe ile Başakşehir kozlarını paylaşacak. Dev finalin saat 20.45’de başlayacağını ve ATV kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 1.87, beraberlik tercihinin 3.75, Başakşehir galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fenerbahçe Final Maçında

Fenerbahçe adına artık son maç. Sezonu kupa ile kapatmaya yakınlar ama öncelikle Başakşehir’i mağlup etmeleri gerekiyor. Süper Lig’de şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini devam ettirdi. Ali Koç’un göreve gelişinden bu yana hiçbir kupa kazanamadılar. Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan Jorge Jesus’un ekibi maçın favorisi. Bu sezon Başakşehir ile oynadıkları 2 maçı da kazanan bir Fenerbahçe vardı. Final maçı öncesinde Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, Lincoln ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir Sürpriz Arayacak

Başakşehir adına bu sezon Süper Lig pek parlak geçmedi. İstanbul ekibi ilk 6 içinde yer aldı ama Başakşehir’den beklentiler daha fazlaydı. Emre Belözoğlu’nun bu maçın ardından Başakşehir kariyerini sonlandırması da bekleniyor. Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü ile karşılaşan Başakşehir, rakibini 1-0 ve 2-2’lik skorlar ile elemeyi başararak finalde Fenerbahçe’nin rakibi olmuştu. Bu sezon Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 2 maçı da kaybeden Başakşehir’in Türkiye Kupası’nda işi pek kolay gözükmüyor.

Fenerbahçe – Başakşehir Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma ATV kanalından Türkiye saati ile 20.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele İzmir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, Lincoln ve Altay Bayındır’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Willian Arao, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Berkay Özcan, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasray’a kaptırdı. Yıllardır Süpe Lig’de şampiyonluk hasreti yaşıyorlar. Jorge Jesus yönetiminde ilk kupalarını almak için Başakşehir’i mağlup etmek zorundalar. Yarı finalde Sivasspor’u 3-0 ile geçen Fenerbahçe, adını finale yazdırmıştı. Başakşehir ise yarı finalde Ankaragücü ile karşı karşıya gedi. Rakibini 1-0 ve 2-2’lik skorlar ile eleyerek finale kaldılar. Fenerbahçe finalin favorisi. Başakşehir’i mağlup ederek sezonu kupa ile taçlandırırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.62

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…