UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City İnter İddaa Tahmini 10.06.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon belli oluyor. Manchester City ile İnter’in kozlarını paylaşacağı karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve TV8 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve İnter arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.48, beraberlik 5.15, İnter kazanır ise 6.15 olarak açıklanmış. 

Manchester City Favori

Manchester City, Premier Lig’de üst üste 3. Kez şampiyonluğa ulaştı. Müthiş bir sezon geçirdiler ve Arsenal’ın önünde sezonu şampiyon olarak tamamladılar. Pep Guardiola’nın ekibi Şampiyonlar Ligi’nde ise finale kalmayı başardı. Yarı finalde Real Madrid ile karşı karşıya gelen Manchester City, ilk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Rövanş maçında ise Real Madrid’i Bernardo Silva önderliğinde 4-0 mağlup ederek finale çıktılar. Finalde karşı karşıya gelecekleri İnter karşısında favori olan taraflar. Maç öncesinde Manchester City’de önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter’de Moraller Yerinde

İnter’de moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gelme başarısı gösteren Simone İnzaghi’nin ekibi finalde Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalde ezeli rakibi Milan ile kozlarını paylaşan İnter, ilk maçı 2-0 kazanarak avantaj elde etmişti. Rövanş maçını ise Lautaro Martinez’in tek golüyle 1-0 kazandılar ve finale yükseldiler. İtalya Serie A’da ise ilk 4 içinde yer almayı garantileyen İnter, önümüzdeki sezon yine Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek. Finalde Manchester City ile kozlarını paylaşacak İnter’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City – İnter Maç Bilgileri

Manchester City – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İnter'in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Manchester City, Premier Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamladı. Şimdiki hedefleri ise Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Yarı finalde Real Madrid’i 1-1 ve 4-0’lık skorlar ile eleyen Pep Guardiola’nın ekibi adını finale yazdırdı. İnter ise yarı finalde ezeli rakibi Milan’ı eleyerek finalis oldu. Milan karşısında her iki maçı da kazanmayı başardılar ama Manchester City karşı işleri zor. Manchester City’nin sürprize izin vereceğini sanmıyorum. Haaland önderliğinde İnter’i mağlup ederler ve tarihlerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…