UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Feyenoord Celtic Maç Tahmini 19.09.2023

Feyenoord evinde Celtic’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk hafta mücadelesi, 19 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, zorlu mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

intobet, Feyenoord galibiyetine 1.64, beraberliğe 4.32, Celtic galibiyetine ise 5.28 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Feyenoord Çok Formda

Feyenoord cephesinde Arne Slot dönemi devam ederken, Hollanda Eredivisie Ligi’nin son şampiyonu, yeni sezonda ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Mağlubiyetle tanışmayan ev sahibi, Orkun Körkçü ve Danilo’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte, Ayesa Ueda, Luka Ivanusec, Zerrouki, Stengs, Beelen ve Nieuwkoop takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. İlk 2 haftada aradığı galibiyeti bulamayan Feyenoord, üst üste beraberliklerin ardından yükselişe geçti. Son 3 haftada 17 gol atıp, 3 galibiyet aldılar. Milli ara dönüşü Heerenveen karşısında 6-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, aranın ardından etkisini sürdürdü. Hollanda şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi öncesi çok formda ve moralli.

Celtic Sezona İyi Başladı

İskoçya Premiership’in son şampiyonu Celtic, yeni sezonda . Maik Nawrocki, Luis Palma, Gustaf Lagerbielke, Holm, Yang, Tilio ve Kwon transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan Celtic, Brendan Rodgers önderliğinde ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan konuk ekip, rakip fileleri 11 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Son 3 haftada kalesini gole kapatmayı başaran Celtic, milli ara dönüşünde Dundee FC engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçti ve milli ara öncesinde gösterdiği etkiyi devam ettirdi. Yeni sezon çok formda bir başlangıç yapan ve yeni transferleri takıma kısa sürede adapte olan Celtic, galibiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istiyor.

Feyenoord – Celtic Maç Bilgileri

Feyenoord – Celtic Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De Kuip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Feyenoord cephesinde Justin Bijlow’un sakatlığı devam ediyor. Celtic takımında ise Cameron Carter-Vickers’in sakatlığı devam ediyor.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Timon Wellenreuther, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, David Hancko, Quinten Maduro, Calvin Stengs, Luka Ivanusec, Gernot Trauner, Mats Wieffer, Igor Paixao, Santiago Tomás Giménez.

Celtic'in ilk 11'i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Joe Hart, Alistair Johnston, Liam Scales, Nathaniel Phillips, Greg Taylor, Hyun-Jun Yang, David Turnbull, Matthew O’Riley, Callum McGregor, Kyogo Furuhashi, Daizen Maeda.

İddaa Tahmini

Bir tarafta Hollanda Eredivisie Ligi’ne harika başlayan Feyenoord, diğer tarafta ise İskoçya Premiership’te sezona iyi başlayan Celtic var. Harika hücum performanslarıyla dikkat çeken tarafların, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Feyenoord taraftarı önünde Calvin Stengs ve Alireza Jahanbakhsh’ın golleriyle kazandı. Ev sahibi maçı 10 kişi tamamlayan Celtic’e maç boyunca gol şansı vermedi.