İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Bologna Maç Tahmini 03.05.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 35. hafta heyecanı 3 Mayıs Cuma akşamı başlıyor. Torino ile Bologna‘nın karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus.

intobet, Torino galibiyetine 2.82, beraberliğe 2.98, Bologna galibiyetine ise 2.82 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.66 oran kazandırıyor.

Torino Hedefsiz Kaldı

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Torino, Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Ivan Juric’in öğrencileri, iç sahada Juventus ve Frosinone’ye karşı sahadan golsüz beraberlikle ayrılırken, Empoli ve İnter deplasmanlarından ise mağlubiyetlerle döndüler. Geçen hafta şampiyonluğunu ilan ederek taraftarı önüne gelen İnter’e karşı deplasmanda 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Torino, 3 haftadır rakiplerine karşı skor üretmeyi başaramıyor. Kümede kalma tehlikesini uzun süre öncesinden atlatmayı başaran ev sahibi, son 4 haftada yaşadığı puan kayıplarının ardından 6. sıradaki Atalanta’nın 11 puan gerisine düştü. Sezonun geri kalanında hedefsiz olarak devam edecek olan Torino, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Bologna’ya karşı iç sahada galibiyet arayacak.

Bologna Şampiyonlar Ligi Hedefinden Vazgeçmiyor

Bologna bu harika sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle taçlandırmak istiyor. Thiago Motta önderliğinde, ilk 34 haftanın en sürpriz performansını sergileyen konuk ekip, son 4 haftalık fikstüre 6 maçlık yenilmezlik serisiyle giriyor. 34 haftayı 17 galibiyet, 12 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, ligin en az maç kaybeden takımlarından birisi olmayı başarırken, en yakın rakibi Roma’nın 4 puan üzerinde yer almayı başardı. Şampiyonlar Ligi potasında yer almaya devam eden Bologna, Roma’ya karşı deplasmanda aldığı 3-1’lik harika galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta kümede kalma mücadelesi veren Udinese ile 1-1 berabere kaldı. 64. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Motta’nın öğrencileri, iç sahada galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa da, seriyi sürdürmeye devam etti. Konuk ekip bu hafta deplasmanda kazanarak, yakın rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor.

Torino – Bologna Maç Bilgileri

Torino – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Federico Ravaglia, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Victor Kristansen, Sam Beukema, Nikola Moror, Joshua Zirkzee, Riccardo Calafiori, Michel Aebischer, Remo Freuler, Riccardo Orsolini.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Bologna, bitime 4 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini koruyor. Son 6 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Thiago Motta ve öğrencileri, Torino deplasmanında seriyi 3 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.44

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.82

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakikayı golsüz beraberlikle noktaladı. Torino ve Bologna mücadelede bir türlü savunma kilidini açmayı başaramazken, mücadelede 1’er puana razı gelerek, sahadan ayrıldı. Bologna deplasmanda beklediğimiz etkiyi gösteremedi.