sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 05.05.2024

İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. 5 Mayıs Pazar akşamında kazanmanız dileğiyle.

Union Berlin – Bochum: MS 1, 1.74 (iddaa) – 1.99 (Bets10) ; Geçtiğimiz hafta Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Union Berlin, çok net fırsatlardan yararlanmayı başaramadı ve üstün bir futbol sergilediği 31. haftadan 1 puanla ayrılarak, son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Sezonun kader maçlarından birine çıkan Nenad Bjelica ve öğrencileri, Gladbach karşısında tam anlamıyla galibiyeti kaçırdı. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Union Berlin’in son 3 haftaya girilirken düşme hattıyla arasında 7, Play Out hattıyla ise 2 puan fark bulunuyor. 31 haftadan 30 puan toplayan ev sahibi, bu hafta aynı puana sahip olan Bochum’u sahasında konuk edecek. Küme düşme tehlikesi devam eden ve Gladbach deplasmanının ardından sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan Union Berlin, mağlup olması halinde son 2 haftaya Play Out hattının içerisinde girme tehlikesiyle karşı karşıya. Almanya Bundesliga’da 31 haftayı 6 galibiyet, 12 beraberlik, 13 mağlubiyetle geride bırakan Bochum, son 3 haftalık fikstüre küme düşme tehlikesiyle giriyor. Göreve 3 hafta önce Heiko Butscher’i getiren konuk ekip, yeni teknik adamıyla ligde kalmak için mücadele veriyor. Üst üste 8 hafta boyunca maç kazanamayan Bochum, geçtiğimiz hafta kötü gidişata Hoffenheim karşısında dur dedi ve sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. İlk 65 dakikada rakibine karşı 3-0’lık üstünlük kurmayı başaran Bochum, son 15 dakikalık sürede kalesini 2 gole kapatmayı başaramamasına rağmen, galibiyet hedefine ulaştı. Düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkaran konuk ekip, Play Out hattıyla ise arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam etti. Bu hafta en yakın rakibi Union Berlin karşısında sezonun kader maçlarından birine çıkacak olan Bochum, kazanarak son 2 haftaya rahat bir konumda girmek istiyor. Mağlup olmaları halinde, küme düşme potasının içerisine girebilirler. Union Berlin taraftarı önünde sezonun en kritik maçına çıkıyor. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını korumak isteyen Union Berlin, en yakın rakibi Bochum karşısında kazanmak zorunda. Kümede kalmak için 3 puana ihtiyacı olan ev sahibi, taraftar desteğini arkasına alarak, en yakın rakibini mağlup etmeyi başaracaktır.

Heidenheim – Mainz 05: MS 2, 2.01 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk olduğu Darmstadt 98 ile birlikte Almanya Bundesliga’ya yükselen Heidenheim, aldığı deplasman galibiyetiyle rakibinin lige veda etmesini sağladı ve kümede kalmayı garantiledi. Kazanmak zorunda olan Darmstadt 98’e karşı son dakika golüyle galip gelmeyi başaran Frank Schmidt ve öğrencileri maç boyunca üstün bir futbol sergilemesine ve yakaladığı gol fırsatlarına rağmen, kilidi son dakikada Dovedan’ın gollüyle açabildi. 31 hafta sonunda 9. galibiyetini almayı başaran Heidenheim, 2 hafta sonra ligde galip gelerek, Play Out hattıyla puan farkını 9’a, düşme potasıyla farkı ise 14’e kadar çıkarmayı başardı. Son 3 haftaya girilirken, rahat bir nefes almayı başaran ev sahibi bu hafta iç sahada Mainz 05 ile karşı karşıya gelecek. Play Out hattında yer alan rakibine karşı, Heidenheim’ın zorlu bir sınav vereceğini söyleyelim. Almanya Bundesliga’da 6 haftadır namağlup bir performansla yoluna devam eden Mainz 05, bu sezon kendi adına bir ilki başardı ve bitime 3 hafta kala küme düşme potasının 5 puan üzerinde kalmaya devam ederken, Play Out hattından ise kurtulamadı. Geçen hafta düşme potasındaki en yakın rakibi Köln’ü sahasında konuk eden Mainz 05, 29. dakikada Leandro Barreiro’nun golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, son dakikada yenilen penaltı golüyle galibiyeti kaçırdı. Kazanması halinde düşme hattının üzerinde yer alan Bochum’u yakalama fırsatını kaçıran Bo Henriksen ve öğrencileri, rakibinin 2 puan gerisinde yer almaya devam ediyor. Son 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle noktalayan konuk ekip, bu hafta Heidenheim deplasmanında galibiyet arayacak. Ligin son 3 haftasında kader maçlarına çıkan Mainz 05, son haftalardaki form grafiğiyle ligi kolay kolay bırakmayacağını bizlere gösterdi. Kümede kalma mücadelesi veren Maimz 05, son 6 haftadan topladığı puanlarla, ligde kalma umutlarını korudu. Son 6 haftada maç kaybetmeyen Bo Henriksen ve öğrencileri, kümede kalmayı başaran Heidenheim’a karşı hata yapmayacak ve 3 puanla sahadan ayrılmayı başaracaktır.

Hellas Verona – Fiorentina: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Marco Baroni ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lazio deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Son haftalarda zor günler geçiren ve bir türlü toparlanmayı başaramayan Hellas Verona, bitime 4 hafta kala küme düşme tehlikesi yaşayan takımlar arasında yer alıyor. Son 6 haftanın 5’inde puan kaybı yaşayan ev sahibi, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 3’e kadar inmesine engel olamadı. 34 haftayı 7 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alıyor. 34 maçta rakip filelere 31 gol göndermeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise 45 gole engel olamadı. Taraftarı önünde Fiorentina’yı konuk edecek olan ve 3 puana ihtiyacı olan Hellas Verona, düşme tehlikesine rağmen güven vermekten uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan, 3 haftadır ise maç kaybetmemeyi başaran Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise final kapısını araladı. Serie A’da son 2 hafta Salernitana ve Sassuolo’ya karşı üst üste galibiyetler almayı başaran konuk ekip, 180 dakika sonunda rakip fileleri 7 kez havalandırdı. Konferans Ligi yarı final eşleşmesinin ilk maçında ise iç sahada konuk ettikleri Club Brugge karşısında sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldılar. Final yolunda dev bir adım atmayı başaran Fiorentina, hafta içinde Club Brugge ile rövanşta karşı karşıya gelecek. Bu hafta Hellas Verona deplasmanına rotasyonlu bir kadroyla çıkacaklarını düşünüyoruz. İki kulvarda birden etkili olmaya devam eden konuk ekip, bitime 4 hafta kala ligin 8. sırasında yer alıyor. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan Hellas Verona, ligde kalmak için puan kayıplarına son vermek ve taraftarı önünde kazanmak istiyor. Fiorentina ise son haftalardaki etkisin sürdürmek için Hellas Verona deplasmanında olacak. İki takımında mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.77

Bets10 Bahis Oranı: 8.55