İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Chelsea İddaa Tahmini 11.05.2024

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Nottingham Forest iç sahada, Chelsea’yi konuk edecek. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Nottingham ForestChelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Nottingham Forest kazanır 3.50, beraberlik 4.00, Chelsea kazanır ise 2.02 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest’dan Kritik Galibiyet

Nottingham Forest Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta sonu Bramall Lane’de Sheffield United’a konuk olan Nottingham Forest mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Sezonun en kritik galibiyetlerinden birini alan Nuno Espirito’nun öğrencileri kalan 2 haftada 4 puan alması halinde kümede kalmayı başaracak. Bu hafta City Ground’da Chelsea’yi konuk edecekler. Öte yandan son hafta ise Burnley ile oynayacaklarını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Nicolas Dominguez ve Taiwo Awoniyi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea Derbide Galip

Chelsea Premier Lig’de son haftalarda dikkat çekici galibiyetler alıyor. Geçen hafta sonu Londra derbisinde West Ham’ı konuk eden Maviler mücadeleden 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Tottenham’ı 2-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Son 3 haftada 7 puan toplayan Mauricio Pochettino’nun ekibinde Avrupa umutları iyice arttı. Dalgalı bir sezon geçirdiler ama sonun iyi getirmeye çok yakınlar. Bu hafta Nottingham Forest’a konuk olacak Chelsea’de Christopher Nkunku, Romeo Lavia, Levi Colwill, Malo Gusto, Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Chelsea Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Nicolas Dominguez ve Taiwo Awoniyi’nin sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Christopher Nkunku, Romeo Lavia, Levi Colwill, Malo Gusto, Reece James ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Cole Palmer, Nicholas Jackson

İddaa Tahmini

Nottingham Forest geçen hafta Sheffield United’a konuk oldu ve karşılamayı 3-1 kazandı. Bu galibiyet ile düşme hattının 3 puan üzerine çıktılar. Bu hafta Chelsea karşısında kazanmaları halinde de kümede kalmaları kesinleşebilir. Chelsea ise geçen hafta West Ham’ı 5 golle geçti. Müthiş bir galibiyet alarak Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Bu hafta Nottingham Forest deplasmanında da favoriler ama ev sahibi ekip kolay teslim olmayacaktır. City Ground’da karşılıklı gollerin atılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…