Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Freiburg İddaa Tahmini 30.10.2022

Almanya Bundesliga’nın son sırasında yer alan Schalke 04 ve zirve takipçilerinden Freiburg karşı karşıya geliyor. 30 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Schalke 04 galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.71, Freiburg galibiyetine ise 1.93 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Ligi Zayıf Halkası Schalke 04

Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftadan 1 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyet çıkarabilen Schalke 04, geri döndüğü Bundesliga sahnesinde en zayıf halka olarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta göreve Thomas Reis’i getiren ve kötü gidişata çare arayan ev sahibi, yeni hocasıyla Hertha Berlin’e 2-1’lik skorla kaybederken, üst üste 5. mağlubiyetini aldı. 11 haftanın 10’unda puan kaybeden Schalke 04, kalesinde tam 26 gole engel olmayı başaramazken, rakip fillere ise sadece 11 gol gönderebildi. Teknik adam değişikliği de kötü gidişata çare olamazken, ev sahibi Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanıyor.

Freiburg Çok Formda

Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya girilirken, lider olarak Son 16 biletini garantiledi. İlk 4 haftanın tamamında kazanan Freiburg’a, geçtiğimiz hafta Olympiakos karşısında 1-1’lik beraberlik yeterli oldu. Avrupa’ya damga vuran konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte puanını 21’e yükselten Freiburg, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor. Sadece Bayern Münih ve Dortmund karşısında mağlup olan konuk ekip, tarihi bir sezon geçiriyor. Avrupa dönüşü Schalke 04 deplasmanına konuk olacak olan Freiburg, galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor.

Schalke 04 – Freiburg Maç Bilgileri

Schalke 04 – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04’de Kaminski, Va den Berg, Zalazar ve Greiml’in sakatlıkları devam ediyor. Freiburg takımında ise Manuel Gulde ve Roland Sallai’nin sakatlıkları devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga sahnesinde gözünü liderlik koltuğuna diken Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı Son 16 biletinin ardından hataya yer vermeyecek ve Schalke 04 deplasmanında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.93

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Schalke 04 deplasmanında kazanan Freiburg, iki kulvarda birden etkisini sürdürdü. Konuk ekip 3 puana Vincenzo Grifo’nun attığı 2 golle uzandı. Kazananları tebrik ederiz.