İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.11.2022

23 Kasım Çarşamba günü 2022 Dünya Kupası kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Almanya – Japonya: İY 1, 1.75 (iddaa) – 20.22 (Bets10); 23 Kasım Çarşamba akşamı, Almanya ile Japonya kozlarını paylaşacak. 2022 Dünya Kupası E Grubu ilk hafta mücadelesi, TRT 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanırken, maça Uluslararası Halife Stadı ev sahipliği yapacak. Almanya’yı tarihinde 21. kez Dünya Kupası’nda izleyeceğiz. Panzerler daha önce 20 kez bu zorlu turnuvada mücadele etmiş ve 4 kez şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Bu kupada en fazla şampiyonluğa ulaşana takım 5 şampiyonlukla Brezilya olurken, Almanya bu rekora ortak olmak istiyor. Löw yönetiminde EURO 2020 serüvenine Son 16 Turu’nda veda eden Almanya, göreve Hansi Flick’i getirdi. Yeni hocasıyla Avrupa Elemeleri J Grubu’nda 7’de 7 yapmayı başaran ekip, grupta tek mağlubiyetini Löw yönetiminde alırken, 9 galibiyetle grubu lider tamamladı. Rakip filelere tam 36 gol gönderen Panzerler, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. Hajime Moriyasu ve öğrencileri, 2022 Dünya Kupası E Grubu’nda yer alıyor. Almanya, İspanya ve Kosta Rika gibi güçlü takımlar arasında zayıf halkalardan biri olarak gösterilen Japonya, ilk sınavını Almanya’ya karşı verecek. Daha önce Dünya Kupası’nda 7 kez izlediğimiz konuk ekip,  en fazla Son 16 Turu’na kadar ilerleyebildi. Tarihi bir başarıyla bu turnuvaya tamamlamak isteyen Japonya, Asya Elemeleri’nde en iyi takımlardan birisiydi. Asya Elemeleri 2.Tur F Grubu’ndan lider çıkmayı başaran ekip, 3. Tur B Grubu’nda ise lider Suudi Arabistan’ın gerisinde kaldı. Favori Almanya olsa da, Moriyasu ve öğrencileri sürpriz bir başlangıç peşinde olacak. E Grubu’nda liderliğin favorileri arasında yer alan Almanya, 5. kez şampiyon olmak istiyor. Panzerler bu yolda Japonya engelini geçmenin peşinde. Almanya’nın ilk yarıda rakibine üstünlük kuracağını düşünüyorum.

Belçika – Kanada: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.92 (iddaa) – 20.22 (Bets10); Belçika ile Kanada, 2022 Dünya Kupası serüveninde 23 Kasım Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. F Grubu ilk hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Yıldızlar topluluğu Belçika, 2022 Dünya Kupası F Grubu’nda boy gösterecek. Roberto Martinez ve öğrencileri kağıt üzerinde liderliğin en net favorisi. 2018 Dünya Kupası serüvenini 3. olarak noktalayan Belçika, tarihinde ilk kez şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken, şampiyonluk fırsatını iyi değerlendiremedi. 2022 Dünya Kupası’nda çok daha tecrübeli bir kadroyla mücadele edecekler. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda liderlik ipini namağlup göğüslemeyi başaran Belçika, 6 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. 25 golle 20 puan toplamayı başaran Roberto Martinez’in öğrencileri, harika bir eleme performansı sergiledi. John Herdman, Kanada’yı 2022 Dünya Kupası’na taşıdı ve 36 yıllık hasrete son verdi. Tarihinde 2. kez bu turnuvada izleyeceğimiz Kanada, elemelerde en iyi performanslardan birini sergiledi. CONCACAF Elemeleri Final Turu’nu lider tamamlayan konuk ekip, 14 maçtan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başarırken, averajla grubu Meksika’nın önünde lider tamamladı. 14 maçta tam 23 gol bulmayı başardılar. Yakından tanıdığımız izlediğimiz Atiba Hutchinson ve Cyle Larin takımın en tecrübeli ve etkili isimleri. F Grubu’nda mücadele edecek olan Kanada, ilk sınavını liderliğin favorisi Belçika karşısında verecek. Harikulade bir kadroyla 2022 Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Belçika, ilk hafta Kanada karşısında hataya izin vermeyecektir. Belçika’ın kazanacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İspanya – Kosta Rika: İspanya 2.5 ÜST, 1.80 (iddaa) – 20.22 (Bets10); 2022 Dünya Kupası E Grubu ilk hafta mücadeleleri kapsamında, İspanya ile Kosta Rika kozlarını paylaşacak. 23 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. İspanya yeni yıldızlarını çıkardı. Uzun bir süre Dünya futbolunda adından söz ettirmeyi başaran İspanya, genç yıldızlarıyla gelecek yıllara damga vurmak istiyor. Gavi, Pedri, Ansu Fati, Yeremy Pino ve Nico Williams son yıllarda kendi takımlarında gösterdiği performansla parladılar. Bir kez daha altın jenerasyon yakalayan İspanya, 2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluk hedefinde. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’nda 8 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ekip, grubu lider tamamladı ve doğrudan 2022 Dünya Kupası’na gitmeye hak kazandı. E Grubu’nda, Almanya, Kosta Rika ve Japonya ile birlikte mücadele edecek olan ekip, liderlik koltuğunun Almanya ile birlikte en büyük favorisi. Kosta Rika zor da olsa 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başardı. CONCACAF Elemeleri Final Turu’nda 14 maçtan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle 25 puan toplayabilen ekip, Kanada, Meksika ve ABD’ye diş geçirmeyi başaramazken, 4. sırada yer aldı ve Play Off hakkı elde etti. Play Off maçında ise Yeni Zellanda engelini zorlanmadan geçen Kosta Rika, 2022 Dünya Kupası E Grubu’na katılmayı başardı. İspanya, Almanya ve Japonya karşısında zorlu 3 maça çıkacak olan Luis Suarez’in öğrencileri, grubun zayıf halkaları arasında yer alıyor. Gruptan çıkmasına mucize gözüyle bakılan Kosta Rika, İspanya karşısında ilk sınavını verecek. 2022 Dünya Kupası2nda genç yıldızları büyük umutlar besleyen İspanya, E Grubu’na iyi bir başlangıç yapacak ve Kosta Rika karşısında en az 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.04

Bets10 Bahis Oranı: 8.266