2018 Dünya Kupası – Portekiz Futbolcu Eşleri ve Sevgilileri

2018 Dünya Kupasında tribünleri süsleyecek Portekiz futbolcuların güzel eşleri ve sevgilileri ile tanışmak ister misiniz? İşte tam size göre fırsat. Seksi futbolcu eşlerini yakından tanıma fırsatı. Yazımı okumaya devam edin. 

1 – Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez, Ronaldo’nun kız arkadaşıdır. Çiftin aynı zamanda Alana Martina adında çok güzel bir kızları vardır. Ronaldo ile tanışmadan önce Gucci mağazasında çalışıyordu. Dolce&Gabbana’nın yapmış olduğu bir gece tanışıp beraber olmaya başladıkları söylentiler arasındadır. Ronaldo’nın 4 tane çocuğu bulunmaktadır. Cristiano Jr 2010 ylında dünyaya geldi. Taşıyıcı bir anne aracılığı ile de 2 tane daha çocuk sahibi oldu. Diğer iki çocuğunun ismi de Eva ve Matteo’dur.

2 – Bruno Alves – Khut Alves

3 – Pepe – Ana Sofia Moreira

2007’den beri çift beraberdir. Çiftin 2 tane kız çocukları bulunmaktadır. Bir tanesi 27.08.2012 yılında dünyaya gelen Emily, diğeri de 13.05.2014 Ana Sofia’dır.

4 – Manuel Fernandes – ???

Fenandes hakkında söyleyebileceklerim sadece çok eşliliği sevmesidir. Haber Türk‘ün yazısını okuyabilirsiniz.

5 – João Moutinho – Ana Sofia Gomes

Liseden bu yana beraber olan çift, 2007 yılında evlendiler. 2 tane çok güzel kıza sahip olan çiftin ilk kızı 2012 yılında (Lara), ikici kızları ise 2015 yılında (Victoria) dünyaya geldi. 

6 – Ricardo Quaresma – Daphne Quaresma

29 yaşındayken Ricardo ile beraber olmaya başladı. Çıkarken Ricardo’nın Adriana adında bir kızı olduğunu öğrendi. Fakat bu Ricardo’ya olan aşkını etkilemedi. Kızını yanına aldı ve kendi kızıymış gibi onunla ilgilendi. Aynı zamanda çiftin 1 tane oğlu ve 1 tane de kızı bulunmaktadır.

7 – Rui Patrício – Joana Pereira

29 yaşında Rui Patrício, sex terapisti olan Joana Pereira ile evlendi. Fakat evlendikten bir kaç ay sonunda çift anlaşamayarak boşandı. Ardından Rui Patrício Liliana Aguiar ile beraber olmaya başladı. Fakat bu ilişki de çok uzun süremedi. Şu an bekar olarak geçen Rui henüz sosyal medya ile kız arkadaşını paylaşmadı.

Joana Pereira çarpıcı açıklamalarla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Tüm oyunculara maça çıkmadan önce kendilerini tatmin etmelerini, bu şekilde çok daha iyi futbol oynayacaklarını açıkladı.

8 – André Silva – Sara Rodrigues

9 – Bernardo Silva – Alicia Verrando

Paylaşılan bilgiler FanatikTR tarafından yayınlanmış olup başka kimseler tarafından kopyalanamaz.