Crvena Zvezda Salzburg İddaa Tahmini 21.08.2018

Şampiyonlar Ligi eleme ilk maçında Crvena Zvezda ve Salzburg takımları 21.08.2018 Salı günü Türkiye Saati ile 22:00’da Stadion Rajiko Mitic’de  karşı karşı geliyorlar. Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Crvena Zvezda Tura Kitlendi

Crvena Zvezda’nın tek hedefi kendi evinde tur için Avantajlı bir skor elde etmek. Bugüne kadar Şampiyonlar Ligi elemelerinde İlk maçlarında Spartaks ile karşılaştılar. Aralarındaki ilk maç 0 – 0 bitti. İkinci maçta ise Crvena Zvezda takımı karşılaşmayı 2 – 0 kazandı. İkinci eleme maçlarında ise Suduva ile oynadılar. İki maçı da farklı kazanarak Suduva’yı turnuvanın dışına ittiler. Ardından Trmava takımı ile eşleştiler ilk maç 1- 1 sona erdi. son maçı ise 2 – 1 kazanarak Salzburg ile eşleştiler. Onlar için bu maç kıran kırana geçecek. En büyük avantajları ise  rakipte oldukça sakat oyuncunun bulunması ve seyirci avantajları Sırbistan deplasmanları genellikle tüm takımlar için zorlu olmuştur.

Salzburg İşi İlk Maçta Bitirmek İstiyor

Salzbur takımı ise bu elemeden önce tek bir eşleşme oynadı ve bunu da Shkendija ya karşı oynadılar. İlk maçı 3 – 0 gibi farklı bir skor ile kazanmayı başardılar. Son maç ise 0 – 0 sona erdi.  Salzburg takımı ise Avusturya Bundesliga’da şu ana kadar oynamış olduğu dört maçı da kazanarak 12 puan topladı ve lider konumdalar. 9 gol atıp, 1 gol yediler. Sezon onlar için harika başladı ancak  forvetleri Fredrik Gulbrandsen ve kadroda olmayan Güney Koreli Hee-Chan Hwang bu maçta kesin olarak forma giyemeyecekler.