Real Esteli Diriangen İddaa Tahmini 16.04.2020

Nikaragua Premier Ligi‘nde üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Real Esteli ile Diriangen kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 04.00’te start alacak.

Real Esteli ile Diriangen zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın iddaa oranlarını ele alacak olursak Real Esteli galibiyetinin 1.45, beraberlik tercihinin 3.20, Diriangen galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 04.00’te başlayacak.

Real Esteli Kazanmak İstiyor

Real Esteli adına önemli bir maç diyebiliriz. Nikaragua Premier Ligi’nde final serisine kalabilmeleri için bugün kesinlikle kazanmak zorundalar. 31 puan ile 2. sırada yer alan Real Esteli bugün iç sahada 3. sırada yer alan Diriangen’i konuk edecek. Ligde son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Real Esteli, aynı zamanda lider Managua’nın 5 puan gerisinde bulunuyor.

Diriangen Galibiyet Peşinde

Diriangen 3 gün önce Jalapa deplasmanında puan kaybetmese bu maça çok daha avantajlı bir şekilde çıkacaktı. Şimdi ise 2. sıraya yükselebilmeleri için bu deplasmanda kazanmak zorundalar. 31 puan ile Nikaragua Premier Lig’de 3. sırada yer alan Diriangen, bugün karşılaşacağı Real Esteli ile eşit puana sahip. Bu deplasmanda 3 puan ile dönerler ise final serisi yolunda çok önemli bir avantaj yakalayacaklarını belirtelim. Öte yandan Diriangen, Real Esteli ile oynadığı son 4 maçta da yenilgi yüzü görmedi.

İddaa Tahmini

Final serisine kalabilmek adına iki takım içinde çok önemli bir maç. Hedefi 2. sıra olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi Esteli çok daha üstün oynadığı maçta galibiyet golünü bulamadı. Gollü bir maç olmasını bekliyordum ama iki tarafta yakaladıkları pozisyonları gole çeviremedi.