Walter Ferretti Managua İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Nikaragua Premier Ligi‘nde play off heyecanı devam ediyor. Walter Ferretti evinde, Managua ile kozlarını paylaşacak. Saat gece 04.00’te başlayacak mücadele bets10 sitesinde canlı olarak takip edilebilecek.

Walter Ferretti Managua arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Walter Ferretti kazanır 2.55, beraberlik 2.70, Managua kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Walter Ferretti Galibiyet İstiyor

Walter Ferretti bildiğimiz gibi Nikaragua Premier Ligi’nde normal sezonu 4. sırada tamamlayarak play off’a kalmayı başarmıştı. Bu sezon özellikle iç sahada çok etkili bir  performans gösteren Walter Ferretti, iç sahada oynadığı 9 maçta 6 galibiyet almayı başarmıştı. 4 gün önce play off ön eleme maçında iç sahada konuk ettikleri Jalapa karşısında üstün bir oyun oynayarak sahadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılan Walter Ferretti yarı finalde Managua ile eşleşti.

Managua Avantaj Peşinde

Managua ise Nikaragua Premier Ligi’nde normal sezonu lider olarak tamamladı. En yakın takipçisi Real Esteli’nin 7 puan önünde ligi lider bitirdiler. Yaklaşık 10 gün önce ligin son maçında bugün karşılaşacakları Walter Ferretti’yi konuk eden Managua rakibini tek golle 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Yoluna yarı finalde devam edecek olan Managua ilk maçtan avantajlı bir skor ile dönerek rövanş maçı için avantaj yakalamak istiyor.

İddaa Tahmini

Walter Ferretti iç sahada çok etkili bir takım. 4 gün önce bu sahada Jalapa’yı 5-1 ile geçtiler. Managua kolay bir rakip değil ve normal sezonu lider olarak bitirdi. Ben gollü ve zevkli bir mücadele olacağını düşünüyorum. Tercihim karşılıklı gol var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Jetbahis Oranı: KGVAR, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gollü geçmesini beklediğim maçta iki tarafta etkisiz bir 90 dakika oynadı. Gol sesinin çıkmadığı maçta tercihimiz kaybetti.