Managua Walter Ferretti İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Nikaragua Kapanış Ligi‘nde yarı final heyecanı yaşanıyor. Rövanş maçında Managua ile Walter Ferretti kozlarını paylaşacak. Saat 05.00’te başlayacak mücadeleyi izlemek için doğru adres bets10 sitesi olacak.

Managua Walter Ferretti arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Managua kazanır 1.50, beraberlik 2.90, Walter Ferretti kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Managua Final Peşinde

Managua ilk maçta Walter Ferretti deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılarak bana göre avantajı eline geçiren taraf oldu. En azından zorlu Real Esteli deplasmanında gol yememeleri son derece önemliydi. Yaklaşık 10 gün önce Nikaragua Premier Lig’de iki takım karşı karşıya gelmiş ve Managua bu sahada rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Play off ilk maçında aldıkları 0-0’lık beraberliğin ardından turun favorisi bana göre Managua.

Walter Ferretti Fırsat Tepti

İlk maçta Walter Ferretti’nin kesinlikle gol bulmasını bekliyordum ama beklenenin aksine mücadelede gol sesi çıkmadı. Hem Real Esteli hem ise Managua pozisyon anlamında kısır bir maç izledik ve mücadele haliyle 0-0 beraberlik ile bitti. Bildiğimiz gibi Walter Ferretti iç sahada çok daha etkili bir takım.  İlk maçta gol yememeleri avantaj olabilir ama Managua’ya karşı rövanş maçında işleri hiç kolay olmayacak.

İddaa Tahmini

Managua maçın favorisi. Son 5 maçta Real Esteli’ye karşı yenilgi yaşamadılar. İç sahada Managua’nın kazanıp finale çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Jetbahis Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…