Karlsruher Darmstadt İddaa Tahmini (2) ve Maçı Canlı izle

Bundesliga 2‘de düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan Karlsruher evinde, Darmstadt‘ı ağırlayacak. Saat 14.00’te başlayacak mücadele bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Karlsruher Darmstadt arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde. Karlsruher kazanır 2.35, beraberlik 2.80, Darmstadt kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.

Karlsruher’de Tehlike Çanları

Karlsruher için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Bundesliga 2’de ciddi şekilde küme düşme tehlikeleri var. Topladıkları 24 puan ile 17. sırada yer alan Karlsruher, sezonun ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabildi. Oynadıkları bu 7 karşılaşmada tek galibiyetlerini Sandhausen deplasmanında alan Karlsruher’in evinde 5 maçtır galip gelemediğini belirtelim.

Darmstadt’ın Hedefi 3. Sıra

Darmstadt’ın ise Bundesliga 2’de hedefleri farklı. Sezonun ikinci yarısında oynadıkları 7 maçta yenilgi yüzü görmediler ve ilk 3 hedefini sürdürüyorlar. 3. sıradaki Hamburg ile aralarında 8 puanlık fark bulunuyor. Ara öncesinde ligde oynadıkları son maçta Bochum ile golsüz berabere kalan Darmstadt önemli sayılabilecek 2 puan bırakmıştı. Bochum maçı ile 4 maçlık galibiyet serileri de sona ermişti.

İddaa Tahmini

Karlsruher’in bu sezon skor anlamında çok üretken olduğunu söyleyemeyiz. Öte yandan iki takım arasında oynanan son 6 karşılaşma 2.5 gol altı şeklinde sonuçlandı. Ben az gollü bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.62

Jetbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karlsruher, ikinci yarıda çok daha etkili oynayarak rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve 3 puanın sahibi oldu.