Dinamo Brest BATE Borisov İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Belarus Premier Ligi‘nde haftanın önemli maçlarından biri Dinamo Brest ile BATE Borisov arasında oynanacak. Zorlu mücadele bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Dinamo Brest ve BATE Borisov arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde verilmiş. Dinamo Brest kazanır 3.00, beraberlik 3.20, BATE Borisov kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.

Dinamo Brest İstikrarsız

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Dinamo Brest, bu sezon bir türlü istikrar sağlayabilmiş değil. Üst üste aldıkları Belshina ve Dinamo Minsk galibiyetleri ile toparlanması beklenen Dinamo Brest, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Energetik BGU deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Belarus Premier Ligi’nde 9 hafta geride kalırken Dinamo Brest bu 9 maçın 5’inde puan kaybı yaşadı. Bu hafta lider BATE Borisov ile karşılaşacaklar ve olası bir mağlubiyette puan farkı 9’a çıkacak.

BATE Borisov 4 Maçtır Kazanıyor

BATE Borisov ise üst üste galibiyetler alarak zirvede yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Slutsk’u 3-0 ile geçerek Belarus Premier Ligi’nde üst üste 4. galibiyetlerini aldılar. Bu sezon 9 hafta sonunda 19 puan toplayarak lider konumda bulunan BATE Borisov, 7 haftadır yenilgi yüzü görmüyor. Nemanja Milic ve Igor Stasevich bu sezon attıkları 3’er golle BATE Borisov’un en golü oyuncuları konumunda.

İddaa Tahmini

Dinamo Brest bu sezon istikrarsız bir görüntü çiziyor. Son 7 maçını kaybetmeyen ve üst üste 4 maçtır kazanan BATE Borisov’u galibiyete bir adım daha yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.20

Jetbahis Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: BATE Borisov’da galibiyet serisi devam etti. Dinamo Brest deplasmanında 3 puanı 3 golle aldılar.