Vitebsk Dinamo Minsk İddaa Tahmini ve Maçı Canlı izle

Belarus Premier Ligi‘nde Cumartesi gününün son maçında Vitebsk ile Dinamo Minsk kozlarını paylaşacak. Karşılaşma bets10 sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Vitebsk ve Dinamo Minsk arasında oynanacak olan karşılaşmanın bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Vitebsk kazanır 4.20, beraberlik 3.50, Dinamo Minsk kazanır ise 1.84 olarak açıklanmış.

Vitebsk Çıkış Arıyor

Vitebsk adına son haftalardaki düşüş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ligin zayıf takımlarından biri olan ve son sırada yer alan Belshina deplasmanına konuk olan Vitebsk, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1 puanı da Julio Cesar’ın attığı golle zar zor kurtardılar diyebiliriz. Belarus Premier Ligi’nde üst üste 4 haftadır galibiyet alamayan Vitebsk, bu hafta iç sahada konuk edeceği Dinamo Minsk karşısında kazanarak çıkışa geçme hedefinde.

Dinamo Minsk Deplasmanda Kayıp

Dinamo Minsk ise geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Isloch Minsk karşısında tek golle 1-0 kazanarak 2 maç aradan sonra galip geldiler. Üst üste yaşanan Slutsk ve Dinamo Brest mağlubiyetlerinden sonra moral bulan Dinamo Minsk, puanını 12 yaparak 9. sıraya yükseldi. Bu hafta konuk olacakları Vitebsk maçı öncesinde Edgar Olekhnovich’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

İddaa Tahmini

Dinamo Minsk deplasmanda sorun yaşayan bir takım. Vitebsk ise üst üste 4 maçtır galip gelemiyor. Ben az gollü ve başa baş bir mücadele bekliyorum. Bu sebeple tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Jetbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dinamo Minsk’in deplasmandaki etkisizliği devam ediyor. Vitebsk deplasmanında da 2 puan bıraktılar.